Arutelu:My Way

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Arutelu:My Way (laul))

See ei ole kohane pealkiri, sest sellenimelisi laule on palju. Andres 15. september 2007, kell 17:11 (UTC)

Tõsi ta on... Olen isegi mõelnud, aga praegu tuleb välja nii, et praegu täpsustuslehel on laulud paika pandud vastavalt esitajale... See laul on aga ainus, mida ühe kindla esitaja järgi sildistada ei saa (isiklikult nimetaksin silmad kinni küll kohe Franki lauluks, aga kindlasti on teisitimõtlejaid)... Ja nagu sa ise ei väsi kordamast, "ei peagi kõik ühtemoodi olema"... 62.65.227.112 15. september 2007, kell 17:15 (UTC)
Igaljuhul... Kui läheb muutmiseks, siis alternatiiv oleks My Way (Frank Sinatra laul).62.65.227.112 15. september 2007, kell 17:16 (UTC) alias Jürka
Tegelikult ma mõtlesin järele, miks pealkiri selline on. See on ju tegelikult kõige tuntum, ja oleks hea, kui selle leiaks kergemini üles. Veel parem oleks minu meelest, kui pealkiri oleks lihtsalt "My Way".
Ja vaidlen ka vastu, et ei saa sildistada. Minu meelest on see ikkagi nii-öelda Frank Sinatra laul ja teised on kaverid. Andres 15. september 2007, kell 17:26 (UTC)
Las ma vaidlen kah siis väheke vastu... Põhjusel, et see kõige tuntum kergemini üles leitav oleks... Ei, see ei saa olla põhjus, sest keegi ei hakka otsima ühtegi artiklit mingisuguse täiendiga nagu "My Way (laul)" või "Tallinn (laev)" või "Volga (jõgi)"... Süsteem töötab ikka niipidi, et inimene toksib sisse asja, mida tal on vaja... ja kui sõnal on mitmeid tähendusi, siis sealt teda suunatakse sinna, kuhu tarvis... Nii et olgu seal sulgudes "laul" või "Frank Sinatra laul" või kasvõi "laul nr 21432543252", inimene ei pea seda käsitsi sisse toksima... Tema valib laulu nimekirjast. 62.65.227.112 15. september 2007, kell 17:33 (UTC)
Jah, ma olen Su argumendiga põhimõtteliselt nõus (inimene, kes on Vikipeediaga juba hästi tuttav, võib küll kohe sisse lüüa "My Way (laul)", aga see selleks). Sellepärast ma pakungi pigem "my Way". Minu meelest on nii, et juhtudel, kui otsitakse asja, mis on teistest levinum, siis on parem, kui jõutakse kohe selleni, mitte ei olda sunnitud nimekirjast otsima. Kui nimekiri on pikk, siis inimene ei pruugigi selgusele jõuda, mida ta tegelikult tahab. Kui ta teab, et laulu on esitanud Sinatra, siis ta leiab küll üsna kiiresti üles, aga kui ei tea, siis ta võib-olla ei oskagi otsustada. Seega anname vähemalt neile inimestele, kes kõige levinumat asja otsivad, paremad šansid see üles leida. Peale selle, nemad jõuavad ka väiksema vaevaga kohale, mis minu meelest aitaks Vikipeedia üldisele tõhususele pisut kaasa. Andres 15. september 2007, kell 19:16 (UTC)
eep... vat ma pole nõus... huvitav, aga mina pole mitte iialgi Sinatra (esituses) lugu kuulnud, küll ma aga mäletan väga hästi kahte muud selles nimekirjas olevat - Ahsoous 15. september 2007, kell 19:19 (UTC)
Jah, kõigi kohta see ilmselt käi, ja enamik inimesi võib-olla ei tea sellest laulust midagi. Aga ikkagi arvan, et kaugelt kõige rohkem inimesi teab just seda laulu. Sina ju ka vähemalt tead, et see oli nii-öelda Sinatra laul, mina aga mäletan seda ainult Sinatra esituses. Andres 15. september 2007, kell 19:32 (UTC)
... selle lehekülje algatuse tegin kunagi just ise (millega seoses vat seda enam ei mäleta – üle aasta möödas) ... nii et tean küll... - Ahsoous 15. september 2007, kell 20:27 (UTC)