Arutelu:Moby Dick (Ungari ansambel)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Palun kasuta albumite loendiks uut navigeerimismalli {{muusikute navigeerimismall}}. --Tiuks 26. aprill 2008, kell 13:06 (UTC)

Esiteks on see mall osaliselt tõlkimata ja teiseks ei saa ma aru, kuidas seda kasutada. Leidsin sealt vaid malli, mis käib albumiartikli lõppu. Albumid peavad olema loetletud ka tekstis, mitte ainult mallis. --Metsavend 26. aprill 2008, kell 13:17 (UTC)
Mall on tõlgitud, õpetuse võid ju ise ka tõlkida. Näited on all. Navigeerimismall on selleks, et kõik albumid kätte saada. Diskograafia käib eraldi lehele. Tutvu projekti juhtnööridega. Artkkel on selleks, et bändist rääkida. --Tiuks 26. aprill 2008, kell 13:44 (UTC)
Kui sa nii osav oled mallide kasutamises, miks siis ei ole ühelgi lehel seda kasutatud? Paluks näiteid. Ma ei viitsi kilomeetripikkuseid inglisekeelseid juhendeid lugeda. Mis tähendab eraldi leht diskograafiale? Kas tuleb teha leht Moby Dick (diskograafia)? Sellega ei ole ma küll nõus. Led Zeppelini kohta käiv näide on mallist, mis käib iga albumilehekülje lõppu, albumite loetelu peab olema ka tekstis. --Metsavend 26. aprill 2008, kell 14:20 (UTC)
Inglise vikis on just suund selle poole. See, et seal diskograafia artiklis on, see on vanast ajast või ei teata reegleid. Näiteid ei ole sellepärast, sest see mall on hiljuti tehtud. Teeme korda siis Mall:Led Zeppelin. Ja milleks artiklisse albumi loetelu, kui kõik albumid ja teised plaadid on navigeerimismallis? Navigeerimismall on selleks, et kiiresti kõik üles leida. --Tiuks 26. aprill 2008, kell 14:34 (UTC)
Mallid ei asenda artikli teksti, need on nö lisaväärtus. Mallis olev info tuleb üldjuhul tekstis dubleerida. Nii on ka inglise vikipeedias. Diskograafia loend on ka tekstis. --Metsavend 26. aprill 2008, kell 14:57 (UTC)
Arvan, et igale ansamblile pole navigeerimismalli üldse vaja. Vähemalt esialgu piisab tuntumatele ansamblitele mallide tegemisest. --Metsavend 26. aprill 2008, kell 15:01 (UTC)
Ma ei saa su loogikast aru. Artiklisse ei ole vaja lisada kui kõik juba mallis on. Malli lisaväärtus on see, et iga albumi või plaadi lehelt saab ka teistele artiklitele ligi. --Tiuks 26. aprill 2008, kell 15:08 (UTC)
Mall ei saa asendada diskograafiat. Malli eesmärk on pakkuda ülevaatlik koht "navigeerimiseks". Diskograafias peab kindlasti olema rohkem infot kui mallis. Ja eraldi leht diskograafiale on vajalik ainult juhul, kui artikkel läheks muidu liiga pikaks või ebaülevaatlikuks. Ent ka sel juhul peaks tähtsam osa diskograafiast olema ka põhiartiklis. Andres 26. aprill 2008, kell 18:58 (UTC)