Arutelu:Minifirma

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Praegusel kujul on see ilmne reklaam, mis vikipeediasse kuidagi ei sobi. Selles artiklis peaks pigem kirjutama minifirmast. Kk 3. november 2008, kell 00:44 (UTC)

See artikkel tuleks ümber sõnastada nii, et ta koonduks minifirma mõiste ümber. Aga minifirma mõiste on selle programmiga lahutamatult seotud. Kustutamist ei poolda, sest tegu on piisavalt olulise asjaga. Andres 3. november 2008, kell 06:59 (UTC)
No ei ole seotud. Minifirma on ikkagi ennekõike firma, selliseid on maailmas palju, ning vaid väga vähestel neist on mingi seos just siinkirjeldatud programmiga. Kk 3. november 2008, kell 16:56 (UTC)

Ehk oleks Kk nii hea ja selgitaks, mis teeb minifirmast ennekõike firma ja millistes maailma riikides ja mille alusel on neid loodud...

minifirma või maksifirma või lihtsalt firma - kvantitatiivne erinevus lihtsalt. Hetkel vastavad Junior Achievementi Arengufondi poolt kirjutatud artiklid peaaegu kõigile Vikipeedia formaalsustele. Välja arvatud viidete osa.--Hendrix 3. november 2008, kell 17:54 (UTC)
Minu meelest sõna "minifirma" eesti keeles ei kasutata väikese firma kohta, ja kui kasutatakse, siis ei kuulu see Vikipeediasse, vaid Vikisõnaraamatuse. Andres 4. november 2008, kell 07:43 (UTC)