Arutelu:Mihhail Aleksandrovitš

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Pigem võiks olla Mihhail Aleksandrovitš. Pikk arutelu sel teemal inglise viki aruteluleheküljel.--WooteleF 19. veebruar 2009, kell 16:05 (UTC)

Segane lugu. Aga kui inglise ja vene viki eelistavad Mihhail Aleksandrovitši, siis küllap see on õigem. Andres 19. veebruar 2009, kell 22:11 (UTC)

Raske koorem on Minu peale pandud Mu venna poolt, kes Mulle kõige Venemaa Keisri aujärje ennenägemata sõja ja rahva rahutuste aastal kätte andis. Kõige rahva mõttega ühiselt vaimustatud, et kõige ülem meie kodumaa hea käekäik on, olen ma kindlasti otsustanud, ainult siis Kõigekõrgemat võimu oma kätte võtta, kui see on meie suure rahva tahtmine, kes üleüldise healetamisega oma asutavasse kogusse valitud esitajatega valitsuseviisi ja uued Vene riigi põhjusseadused kindlaks määrab. Sellepärast palun ma, jumala õnnistust abiks kutsudes, et kõik Vene riigi kodanikud riigivolikogu algatusel asutatud ajutise valitsuse sõna kuulaks, kellel täieline võim käes on, seni kui kõige lähemal ajal üleüldise, otsekohese, ühetasase ja salajase healetamisega valitud asutav kogu oma otsusega rahva tahtmist riigi valitsuseviisi kohta avaldab.

Alguskirjale on alla kirjutanud.

Mihail.

Antud Petrogradis, 3. märtsil 1917. a.