Arutelu:Metro Luminal

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kogusin andmed mitmest kohast - Alumiiniumi kodukalt, Postimehest, Rainer Jancise kodukalt... aga andmed natuke erinevad. Viidata kahjuks ikka veel ei oska. Keegi võiks midagi tõlkida Soome omast juurde, kuigi see tundus mu koba keelekasutusega suht pealiskaudne. Parimat, Albert Marginal.

Lisasin vahepeal välislinke, neist osade materjal juba kajastub artiklis, aga ehk leiab neist veel midagi, mida artiklisse lisada. "Kuhu kaovad bändid Eestis" artikkel nt võimaldaks veel mitme eesti bändi artiklisse täiendusi teha. K paas 5. november 2008, kell 13:13 (UTC)


Anonymus ütleb: "Ainult rottidele" ilmus 1994 kassetina mitte LP-na. Võimalik et mäletan valesti ent oli ka CD tol ajal letis. Kassett on olemas ja seal on võrreldes 2003 aasta versiooniga vahed sees nii esituses kui ka lugude nimekirjas (nt. lugu 1 millele on 2003 aastal pandud nimeks "Hello" on varasemas väljalaskes "Hukkusid autoõnnetusel").

Kaevan kasseti välja ja võrdlen.


Katkine link[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 6. juuli 2013, kell 17:05 (EEST)[vasta]

Bändi koosseis[muuda lähteteksti]

See ei ütle, et Robin on bändist lahkunud, see näitab ainult teistsugust koosseisu kontserdi jaoks. Ma arvan, et on natuke ennatlik öelda, et teda enam bändis pole. 94.137.96.58 15. november 2023, kell 02:03 (EET)[vasta]