Arutelu:Martin Hunt

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kahtlemata on tegemist kangelasega. Kangelasteo kirjeldus on antud. Ometigi Vikipedia artikkel võiks sisaldada ka kangelase eluloolisi andmeid. Näiteks sünniaeg, koht, sõjaväe õppeasutus, milline omistas ohvitseri kraadi jne.

Seda enam, et analoogilised isikud on reeglina detailsemalt esitatud.

Vikipeedias on võimalik igaühel kaastööd teha. Kui sul on olemas vastavad andmed ja info siis lisa lahkelt artiklisse.--WooteleF 17. juuni 2008, kell 09:57 (UTC)

Kindlasti oli ta eesti, kuid kas ka Eesti (Eesti Vabariigi, 1918–1940) sõjaväelane?

Hiljem kompaniide mõningate meesteni kokku sulades ja paljude juhtide välja langedes liitis Hunt ohvitserideta jäänud mehed oma kompaniiga ning saavutas nii moodustatud võitlusgrupiga rünnaku jatkamise, oma isikliku eeskuju ja juhtimisvõimega mehi ikka jälle kaasa kiskudes. Mõninga mehega saavutas ta juba 4. märtsil Narva jõe kalda vahetult Vepsküla ees. 60 tunnise rünnaku kestel ei kõhelnud Hunt sillapea vallutamisel kunagi isiklikult vaenlase tugeva tule all rünnakut edasi viimast. - Erakordselt segane lauseehitus. Keegi kes saab täpselt aru mida siin on soovitud öelda võiks sõnastust parandada.--WooteleF 17. juuni 2008, kell 10:07 (UTC)

Proovisin parandada. Andres 17. juuni 2008, kell 10:14 (UTC)

Kord juba küsiti, aga kas ta oli Eesti sõjaväelane?--WooteleF 26. juuni 2009, kell 14:53 (UTC)