Arutelu:Lokria helilaad

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Minu meelest peaks artikli pealkirjaks olema Lokria helilaad või ka Lokria laad. Nii ka teiste diatooniliste laadide puhul. Andres 15:29, 15 Feb 2005 (UTC)

noh, võib nii ja võib ka teisiti... muusikud ytlevad kõigi laadide kohta ikka yhesõnaliselt: see teos on kirjutatud doorias, see jälle mi-minooris, jne... keegi ei ytle, et selles ja selles laadis või helilaadis... no muidugi, kui jutt käib muusikast, siis polegi vaja ju seda ette-taha lisada... aga kui yldisemalt rääkida, siis, mul on praegu see diatooniliste helilaadide osa lõpetatud, kõik lingid ja ymbersuunamised korras ja artiklid kategoriseeritud... linkide kaudu jõuab igayks õigesse kohta... ainult see mure võib ju olla, kui keegi "otsi" lahtrisse midagi kirjutab, siis ehk mõnikord otse ei jõua... kui ei tea, kuidas artikli pealkiri täpselt võiks olla... aga läbi teiste artiklite ja linkide jõuab alati kohale... nii et ehk ei hakkaks kõike jälle ymber tegema, mis?... kui, siis ehk vaid mõni REDIRECT lisaks... --Lulu 15:55, 15 Feb 2005 (UTC)

Kui artikkel teisaldada uue nime alla, siis kõik lingid suunatakse automaatselt ümber ja ka kategooriad muutuvad automaatselt. Arvan, et artiklil peaks ikkagi korrektne nimetus ning kõik teised võimalikud nimetused tuleb ümber suunata või lasta läbi täpsustuse. Ja kõik need täpsustused ja ümbersuunamised on mõeldud nendele, kes otsivad meie otsingunupu või Google'i kaudu. Muusikud ju lihtsalt lühendavad korrektset nimetust. Andres 17:46, 15 Feb 2005 (UTC)

"Lokria" ei tähenda eesti keeles midagi muud. Maakonna nimi on Lokris. Hüpofrüügia ei ole maakond. Pealkiri peaks olema "Lokria" või "Lokria helilaad". Andres 20. september 2005, kell 12.46 (UTC)