Arutelu:LeBron James

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

LeBron on väga andekas NBA korvpallur, kuna ta on võimeline mängima kolme erinevat positsiooni NBA-s. Teda on hakatud ka võrdlema juba Magic Johnsoni endaga, kuna tal on ülihea väljaku nägemine ning tal on annet ka söötude jagamisel. Kuid tema võimet visata palju punkte teevad tõenäoliselt temast uue Michael Jordani. Kuid ärgem unustagem Oscar Robertsoni - James võib olla kunagi samast klassist mängija mis "Suur O" (Robertsoni hüüdnimi" oli 60-ndatel. Talle ennustati juba keskkooli pingis väga suurt tulvikku NBA-s.

Seda lõiku tuleb kõigepealt tugevasti toimetada. Sellisena ta Vikipeediasse ei kõlba. Siim 20. detsember 2005, kell 10.29 (UTC)

Nu lauselõpp... kus ta oma võistkonnakaaslastega võitis pronksmedalid meeste korvpallis on korvpallurist (ja ma usun et tegu on mehega) rääkivas artiklis ka tsipa imelik ;) - Ahsoous 20. detsember 2005, kell 11.07 (UTC)
Vikipeedias on sadu, kui mitte tuhandeid artikleid, mida on tarvis tugevasti toimetada. Mis teha? Andres 20. detsember 2005, kell 11.23 (UTC)