Arutelu:Kvalsundet

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Mis me teeme sellise artikliga? Siim 15:20, 18 Oct 2004 (UTC)

Praegusel kujul annab ta ju ikkagi natuke informatsiooni. Peab natuke uurima, kohe ei oska täiendada.
Minu meelest ei ole Jaagu artiklid nii hirmsad. Need tuleb lihtsalt vikindada ja nad vajavad pisut toimetamist. Kui Sa ei jõua seda teha, pole midagi katki, eks teised aitavad. Ma tulen siis ka appi, ma ei teadnud, et Sinu jaoks asi nii hull on. Kui inimene mingil põhjusel vikindada ei taha, siis me ei saa seda ka nõuda. Muidugi me ei hakka teda administraatoriks valima, aga see on ka kõik. Andres 17:27, 18 Oct 2004 (UTC)
Asi pole selles, et ma neid artikleid toimetada ei jõuaks, kuigi see võtab aega, mida võiks kasutada mõistlikumalt. Mind lihtsalt ärritab Jaagu lugupidamatu suhtumine teistesse. Ma saaks asjast aru kui ta oleks uus või ei oskaks toimetada. Tegelikult on ta Vikipeedias olnud tunduvalt kauem kui mina ja toimetada oskab ka. Minu sõnad on talle ilmselt nagu hane selga vesi, kuid väikest arengut võib ju loota. Siim 17:46, 18 Oct 2004 (UTC)
Mul oli hästi meeleheitlik tunne, kui 4000 artiklit sai juba täis ning artiklite keskmine kvaliteet halvenes. Selle kajastust võid näha Üldises arutelus. Pärast võtsin asja rahulikumalt: Vikipeedia stiihiat ei jõua mingil juhul üksi vaos hoida. Tuleb loota uute toimetajate juurdetulekule. Varem või hiljem käib iga artikli uuesti üle mõni toimetaja, kes just sellest ainevallast tahab kirjutada. Mulle tundub, et sõimamine ei ole tõhus vahend asjade parandamiseks (kuigi möönan, et mõnel juhul ta toimib). Me ei tea, mis põhjusel Jaak ei taha vikindada, aga see ei ole suur häda: lugejale kõlbab esialgu ka vikindamata artikkel. Andres 18:08, 18 Oct 2004 (UTC)

Kvaløya saari pidi mitu olema. Ei oska neid praegu eristada. Teisest Kvalsundetist ei tea midagi. Andres 18:08, 18 Oct 2004 (UTC)
Vaatasin [1]. Seal on neid saari päris-päris mitu.
KNAB-is on kaks. Ilmselt on teine teise Kvalsundeti taga. Andres 19:28, 18 Oct 2004 (UTC)

Kas ta on Kvalsundet või Kvalsund? - Urmas 19:08, 18 Oct 2004 (UTC)

Nii palju kui mina aru saan, on Finnmarkis Kvalsundeti ääres asula ja omavalitsus nimega Kvalsund. Väin on Kvalsundet. Nähtavasti on asi selles, et väina nimes on määrav artikkel lõpus sellepärast, et -sund on koha liiki näitav sõna. Andres 19:28, 18 Oct 2004 (UTC)

Siin on juttu kahest väinast, seega tuleb teha kaks artiklit. Andres 29. märts 2009, kell 13:15 (UTC)