Arutelu:Kose sanatooriumi tee

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Ma ei ole kindel, kas kõikide tänavate linkimine (ja nende kohta artiklite vorpimine) on ikka hea idee. Suuremate kohta on see ilmselgelt vajalik aga väikesed tänavad ja need, mis paiknevad niigi pisikestes asulates? Antud juhul langeb ka see Ravila tänav vist täies ulatuses kokku siinse maanteega. iffcool 27. detsember 2008, kell 20:24 (UTC)

Minu arust ei ole siinse artikli juures midagi liigset. avjoska 27. detsember 2008, kell 21:56 (UTC)
Ma ei peagi siinset artiklit liigseks aga minu kommentaar käis Andrese muudatuse kohta: [1]
Ravila tänav ja antud maanteejupp kulgevad vist täies mahus ühte teed ja ühes pikkuses. Kui see nii on siis võiks esimesenamainitu alt juba pigem ümbersuunamislehe teha, kuigi tõenäoline on, et samanimelisi tänavaid on Eestis veelgi ja seetõttu on see link lisaks sellele, et see paistab mulle tarbetuna ka ebatäpne. iffcool 28. detsember 2008, kell 01:01 (UTC)
Ma ei tea täpselt, aga arvan, et see maantee ja Ravila tänav ei lange täpselt kokku, sest maantee kulgeb ainult osaliselt Kose territooriumil. Kui see maantee täies ulatuses tänavaga kokku langeb, siis tuleb teha ümbersuunamine ning artiklis seda mainida.
Meil on ju niisugune põhimõte, et link täpsustatakse pärast täpsustuslehe või täpsustusmärkusega artikli loomist. Tõepoolest, sellise nimega tänavaid on 9.
Minu meelest pole mingit vahet, kas tänav paikneb suures või väikeses asulas. Lugejal on mugavam, kui iga tänava kohta on omaette artikkel. Seda ma ütlen kui lugeja. Andres 28. detsember 2008, kell 06:31 (UTC)
Kui nüüd tuleb kaks artiklit, siis raamatukogu tuleks mainida tänava artiklis. Andres 28. detsember 2008, kell 06:34 (UTC)