Arutelu:Klaasist loomaaed

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Arvan, et tuleks esitada kõigepealt näidendi sisu ja seejärel paralleelid autori eluga.

"Autori elu sisekaemus" on pisut ebamäärane määratlus. Võib-olla võiks lihtsalt öelda, et teos on kirjutatud autobiograafilistel motiividel. Andres 17:39, 8 Feb 2004 (UTC)

Näen nüüd, et oled aluseks võtnud inglise vikipeedia artikli. Ka sealse artikli puhul teeksin samad ettepanekud. Andres 18:05, 8 Feb 2004 (UTC)

Tänud, ei ole ise veel kõnealuse raamatuni jõudnud, kuid tegin esmase sissekande ainult selleks, et Vikipeediat uurida.

Kui kontrolliks küsiks, mis sõna on "retseotsioon". Igaks juhuks seda parandama ei hakanud, sest "retsensioon" nagu sinna hästi ei sobi... Priit 22:22, 8 Feb 2004 (UTC)

Aitäh märkuse eest. Tegemist on trükiveaga, peab olema "retseptsioon". See sõna tähendab 'vastuvõtt, vastuvõtmine' ja seda kasutatakse peamiselt kunstiteose "vaatuvõtust" (lugemine, tõlkimine, lavastamine, retsenseerimine, ekraniseerimine, kirjandusteaduslik uurimune vms) rääkides. Nähtavasti tuleb teha selle sõna juurde link vastavale artiklile.
Ma ise ei ole ka Klaasist loomaaeda lugenud ega vaadanud. Andres 21:21, 8 Feb 2004 (UTC)
Kui tahad artiklit laiendada, siis viidatud inglisekeelselt saidilt saad palju infot. Sealt ei tohi ainult täpselt maha kirjutada. Andres 07:20, 9 Feb 2004 (UTC)


Katkine link[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 6. juuli 2013, kell 11:13 (EEST)[vasta]