Arutelu:Ketšupiefekt

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

DeepL tõlge (sv vi art-st): «Kolm sõbrannat Sofie, Amanda ja Emma on äsja alustanud seitsmendat klassi ja ootavad suure ootusega keskkooli. Nad ei jõua ära oodata, et minna metsikutele pidudele, kuid kõige rohkem huvitavad neid kooli kõige lahedamad poisid, Hiir, Jens ja Sebbe. Kuid keskkool ei kujune päris nii, nagu nad plaanisid. Esimesel peol joob Sofie end liigselt purju ja läheb teadvusetuks, samal ajal kui Hiir ja Jens teevad temast alandavaid fotosid. Peagi on kogu kool neid pilte näinud ja kõik kukub laiali.

Kui Sofiie saab kolmeteistkümneseks, kutsuvad klassikaaslased teda "hooraks" ja veel rohkem pööravad talle selja. Isegi Amanda ja Emma jätavad ta maha ja hängivad hoopis teiste tüdrukutega. Siis hakkab Sofie koos Sebbe'iga, kellega ta kohtas peol, ringi käima ja ta hakkab talle meeldima. Kuid nende sõprus on lühiajaline ja asi ei muutu paremaks, kui Sofie isa saab teada, et koolis on fotod. Kui asjad näevad kõige süngemad välja, mõistab Sofie, et peab oma halvustajate vastu võitlema.»

„joob Sofie end liigselt purju ja läheb teadvusetuks“ – no comment  ☆☆☆— Pietadè Kaastöö 17. veebruar 2023, kell 23:29 (EET)[vasta]