Arutelu:Kergejõustik 2008. aasta suveolümpiamängudel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Erinevus tuleb sellest, et ...

Sellest ei tule iseenesest veel erinevust. Naised ei võistle ka näiteks kümnevõistluses ja 110 m tõkkejooksus. Andres 21. august 2008, kell 14:55 (UTC)

Tabeli täitmine on nii keeruline, et ma loobusin. Vormistus on nii keeruliseks aetud, et ainult spetsialistid oskavad kirjutada. Andres 21. august 2008, kell 15:01 (UTC)

Sellises seisus ei ole minu meelest lootust, et keegi tuleb meile appi. Andres 21. august 2008, kell 16:58 (UTC)


Kalle, mida siin viimati täpsemalt teha tahtsid? Oled taastanud hulga süntaksivigu. Kaotsi läksid on mõned keeleparandused ja arhiivilingid. Tabelite vormistuses ehk küll võivad mõned veerud olla keskele joondatud, aga muud taastatud tabelistiilid samas tunduvad üsna tarbetud või lihtsalt ebastandardsed, eriti tavapärasest veidike heledam lahtrite taustavärv. Need stiilid näivad jäänukid ajast, mil stiiliklassi "wikitable" praegusel kujul veel polnud.

Soovida jätab siin veel see, kuidas tekst on tabelite kõrvale pandud. See võib tunduda teatud ekraanilaiuse juures leheruumi mõistliku kasutamisena, aga kitsamatel ekraanidel ei näe see hea välja. Kui nii paigutada, siis tuleks kasutada sellist CSS-i, mis arvestab erinevate ekraanilaiustega (nt umbes nii: en:Template:Flex columns). Samas keerulisem paigutus ei pruugi olla ka teise lahenduse korral otstarbekas, kuna redigeerimine on siis märkimisväärselt raskendatud, nagu eespool märgitud. Pikne 18. mai 2023, kell 17:43 (EEST)[vasta]