Arutelu:Karl Menningu skulptuur

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

on 2006. aastal Mare Mikoffi loodud skulptuur Tartus "Vanemuise" teatri kohviku - kas on ikka kindel, et "Tartus" järel ei käi koma?--Hendrix 5. august 2007, kell 10:41 (UTC)

Tegemist on minu arvates järgmist hõlmava kohamäärusega, mistõttu seda ei eraldata komaga.--Ken 5. august 2007, kell 11:45 (UTC)
tutvusin reeglitega ja nii see ongi - "Korduvad aja- ja kohamäärused võivad nagu täiendidki (vt SÜ80) hõlmata üksteist, misjuhul neid ei eraldata sidesõna või komaga, nt Kirjanik Arvo Mägi on sündinud Põhja-Tartumaal Kavastu vallas Koosa aleviku lähedal Lõhmuse talus." --Hendrix 5. august 2007, kell 12:23 (UTC)
Sellest juhust on siin juttu olnud ja tuleb välja, et olgu, kuidas on, aga siin Vikipeedias ei käi miskil juhul koma (kui ei ole nimetavas käändes). Ise õppisin koolis, et kui tahetakse asukohta määratleda suuremast väiksema poole... et siis USA's Louisiana osariigis Ferryday linnas vm, siis koma pole, aga kui täpsema poolt üldisema poole või siis ühte kohta mitte ei täpsusta, aga nigu kordad täpsustuse mõttes nigu ühes väikeses linnas, Ferryday's (st see "üks väike linn" ongi see Ferryday) või siis Ferryday linnas, Louisiana osariigis, USA's. Aga nagu ma ütlesin, siin Vikipeedias on igastahes kokku lepitud, et ühelgi juhul, va nimetavas käändes, koma ei ole. Jürka
Allakirjutamiseks vajuta neli korda ~ .
Me peaksime järgima õigekeelsusreegleid. Kus on kirjas, et täpsema poolt üldisema poole minnes tuleb koma kasutada? Andres 6. august 2007, kell 06:01 (UTC)

Andres 6. august 2007, kell 06:01 (UTC)


Kas skulptuuri foto on veel kuskil alles? Andres 20. juuni 2008, kell 18:04 (UTC)