Arutelu:Kalad

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Selles artiklis võiks olla ülevaade kalade eri klasside iseloomulikest tunnustest. Üksikute klasside artiklite juures olevatest tunnuste loeteludest on raske aru saada, sest puudub otsene võrdlus teiste klassidega. Andres 06:47, 31 Dec 2004 (UTC)

Ma mõtlesin sellise ülevaate panna pigem artiklisse selgroogsed või keelikloomad, aga põhimõtteliselt võib teda ka siin korrata. KS 10:13, 31 Dec 2004 (UTC)

Tõin siia üle teksti artiklist "Kala vajalikkus", mis kuidagi pealkirjaks ei sobinud. Mõtlesin, et see artikkel on veel piisavalt kõhn, et esialgu taolist infot siin hoida. Tegelikult peaks ilmselt ka meil tekkima eraldi artikkel kala kui toiduse kohta. Ainult mulle tundub, et hetkel ei ole iseseisva artikli jaoks kalast kui toiduainest veel kriitilist massi materjali koos. -- Toomas 28. jaanuar 2008, kell 13:02 (UTC)

Panin selle teksti artiklisse Kala (toit), mis oli täpsustuslehel Kala ette nähtud. Jätsin ta ka siia. Andres 28. jaanuar 2008, kell 19:04 (UTC)

Arvan, et parandus töönduslikest tööstuslikeks ei ole õige. Andres 21. mai 2011, kell 15:21 (EEST)[vasta]


Toidulõigu autorsus tekitab küsimusi, üksikute pisiparandustega copy-paste ilma ühegi viiteta. http://www.kalateave.ee/et/kala-tarbimine VT