Arutelu:Kaasamine

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Siia tuleb link artiklist Väitlus. Andres 20. märts 2006, kell 21.09 (UTC)

On üldine kaasamise mõiste, millel ei tundu olevat entsüklopeedilist sisu. Mikko Lagerspetz eristab sõna "kaasamine" kahte tähendust. Neile vastab kaks eri mõistet, mille kohta peaksid olema ka eraldi artiklid. Andres 21. märts 2006, kell 16.22 (UTC)

Kui Mikko liigitust või praktikat vaadata, on see tegelikult sama tegevus, lihtsalt nö sihtrühmad on erinevad - et organisatsioon oleks kaasatud avaliku sektori poolt, peab ta eelnevalt kaasama oma seljataguse, et oleks "legitiimsus" teostada "eestkostet". Need viimased mõisted hakkavad Eesti praktikas alles arenema ja antud kontekstis tahavad ilmselt eraldi lahtiseletamist. Eks ma tegelen. --Kcal 21. märts 2006, kell 16.52 (UTC)

Eleka Rugam-Rebane, valitsuse infonõunik, Riigikantselei (nov 2005). Välja tõstetud. --Metsavend 10. juuni 2007, kell 05:45 (UTC)


Wikidatasse ei lase lisada seda lehte. Nagu oleks juba olemas aga sellel lehel on ainult eesti leht. Kas keegi aitaks. en:Participation (decision making) --Tiia (arutelu) 30. jaanuar 2014, kell 01:11 (EET)[vasta]

Jah, eesti artiklile oli eraldi üksus. Siis tuleb see eraldi üksus liita suuremaga kokku. Selleks (kui tahad) saad Wikidata eelistustes endale määrata Merge tööriista. Kui tahad lisada eesti artiklit, aga annab errorit, siis klõpsa Details, seal lingib üksikule üksusele. Ja siis selle eraldi üksiku üksuse juures tuleb ülalt menüüst (sealt kust tavaliselt saab teisaldada) valida Merge, sisestada suurema üksuse number (mille külge liita tahad) ja ta liidab kokku. Liitmise käigus saab ka määrata, et tühjaks jäänud üksus kustutataks. Tegin sellega siin liitmise ära. Adeliine 30. jaanuar 2014, kell 02:42 (EET)[vasta]