Arutelu:Kõpu vald

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Info pärineb Kõpu valla ametlikult koduleheküljelt ja see on avalik info. Info põhineb faktidel, millel puuduvad autoriõigused.

Mõte ongi selles, et info on kopipeistitud. Faktidel ei ole autoriõigusi, kuid sõnastusel on. tuleb sõnastust muuta. avjoska 21. juuni 2009, kell 20:31 (UTC)

Kopipeisti märge on selgituseta eemaldatud. Andres 27. juuni 2009, kell 09:37 (UTC)


Mingites ürikutes on Viljnadist Kõppu viivat teed nimetatud Koppesche Weg. Tähendab, et Kõput on 15. sajandil nimetatud Koppe. (Saksa keeles tipp, latv või hari). - Erakordselt kole tekst.--WooteleF 27. juuni 2009, kell 09:46 (UTC)


Põhimõtteliselt võiks me ju yritada kirjutada iga omavalitsuse juures, kes seda juhib, aga mitte päris niisuguses vormis. Maapoliitikud on iseenesest kyll artikleid väärt ja kes teine neist ikka kirjutab. --Oop 1. september 2010, kell 18:36 (EEST)[vasta]


Tegin pisut keelelisi kõpitsusi artikli juures. Kuna valda sellisel kujul enam pole, siis enamik olevikuvorme muutsin minevikuks. Keegi võib veel üle vaadata ja öelda, kas võib keeletoimetamise teate ehk äragi nüüd võtta. Ent selles artiklis üldiselt paistab olema puuudus viidetest. Kes teab otsida, võib lisada. Ja viimaks, artiklis on ühes kohas vasturääkiv info. Artiklis on kirjas, et asustustihedus oli 3,5 inimest ruutkilomeetri kohta, ent infokast väidab, et oli 2,4 inimest ruutkilomeetri kohta. Keerlev (arutelu) 23. veebruar 2019, kell 13:28 (EET)[vasta]