Arutelu:Junga (laev)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

see laev läks jah soome ühele pere laevaks... ei ole teda keegi vana rauaks lõiganud. tal pidi tulema väike ümber ehitus... ainus asi mis junga peal päris korras ei olnud oli masin... see tahtis putitamist...

Anonüümne kasutaja oli artiklilehele pannud järgmise kommentaari:


Andmed Kõik valed ( Siin aetakse sassi ,Vana Ja Uus Junga!!) Ja Junga ei ole vanarauaks lõigatud. 2004-5 aasta oli Suursadamas Dokis ja vahetatti korpust. Omanikeks Soome kodanikud.

Andres 31. mai 2007, kell 08:43 (UTC)

Nonii... Mina pean silmas seda laeva, mis pildil on kujutatud... see peaks vanarauaks lõigatud küll olema... või ma eksin? Igastahes... suts lisainfi oleks anonüümselt kasutajalt oodatud... Jürka 31. mai 2007, kell 12:34 (UTC)

See laev ei ole vanarauaks lõigatud. Seilab Teine tänaseni. See pildil olev laev oli 84 a kiirovis (miidurannas ümberehitamisel ja on Sos. Sos -> kalalaev Vana junga oli lootsikaatrist ringi ehitatud.

Ole hea korista siis kogu materjal ära, vale infot pole ka mõtet üles panna!!!

Aga ehk viitsiksid ise artikli õigeks keerata, kui oled oma teadmistes kindel? Jürka 5. juuni 2007, kell 13:34 (UTC)

Teen seda kohe kui leian materjalid (reaalselt augustis)üles.-> arhiivi omanik on puhkusel ( linnast ära) ja ma ei saa tema arhiivi sorteerida.-> Pets

Kena... Jääme ootama... Jürka 16. juuli 2007, kell 12:44 (UTC)

lootsman: SCS , rahvakeeles soss (srednõi tšernomorski seiner) keskmine mustamere seiner. Ehitatud seinnoodaga kalapüügiks Mustal merel. Läänemerel kasutati traaliga kalapüügil.