Arutelu:John Greenewald

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Algne artikkel:

John Greenewald Jr. on 1981a sündinud noormees kes 15 aastaselt alustas uurimist teemal mida paljud peavad ajaraiskamiseks ja hullude meelelahutuseks. Nimelt kasutades 1966a USAs vastuvõetud seadust nimega Freedom Of Information Act ehk FOIA mille alusel USA kodanikel on õigus nõuda valitsuselt praktiliselt kõiki dokumente eeldusel, et need ei ole salastatud (enamus dokumentidelt võetakse maha salastatuse aste kui asja sulgemisest on möödunud 10a) alustas ta uurimist mida USA valitsus teab UFOdest. Selgus, et palju ja huvitavaid asju. Nüüdseks on Johnil lõpetatud raamat "Beyond UFO Secrecy by John Greenewald, Jr" ehk vabalt tõlkides "Uurides UFO saladust". mis on saanud Ameerikas ja mujalgi ingliskeelses maailmas hea vastuvõtu osaliseks.
Lisaks raamatule toimetab ta alates 1998 aastats alates oma kodulehte www.blackvault.com kuhu on koondunud üle 100 000 dokumendi sellest mida valitsus püüab inimeste eest peita.

--Ken 12. aprill 2006, kell 13.43 (UTC)

lause "Neid dokumente omavoliliselt ja tihti kontekstiväliselt tõlgendades leiab John Greenwald neist tõestusi asjade kohta, "mida valitsus püüab inimeste eest peita"." - võtsin välja kuna see on mõnitav ...... kulla Kendall mitut tema "omavolilist ja tihti kontekstiväliselt tõlgendust" sa lugenud oled ?!!!!! tema kallal on virisetud et ta seda teeb just sellised ajudeta idioodid kes siiani arvavad et "meie valitsus" tahab meile ainult head. aga sellist - andestust - aga ajuvaba tõlgendust selle nooremehe tööle pole ma isegi USAs kohanud. --makruss 12. aprill 2006, kell 16.57 (UTC)

Niipalju kui mina olen viitsinud tema koduleheküljele üles riputatud UFO-teemaliste dokumentidega tutvuda, pole näinud ühtegi, mis kuidagi tõestaks, et 1. maad on külastanud tulnukad 2. USA valitsus üritab seda varjata.
Selle välja võetud lause kohta: ei leia praegu enam seda dokumenti üles, aga FOIAga on JG kätte saanud dokumendi, milles on toodud sõjaväelaste käitumisjuhised, kui nad näevad taevas UFOt. JG tõlgendab, et see on tõend sellest, et valitsus teab, et UFOd olemas, "unustades" või mitte taibates, et kui sa näed taevas midagi, ega saa aru, kas see on lennuk, tuvi või tuulelohe, siis ongi tegemist UFOga definitsiooni järgi. Sarnaselt leob ta konspiratsiooni hulka PsychOpsi dokumendid, milles leiduva info ta oleks ometi võinud välja lugeda kõige tavalisemast massikommunikatsiooni või mõjustamispsühholoogia õpikust.
Sisulisse vaidlusse teemal "kas ufod on olemas" vms ma Sinuga ei lasku - see on usu küsimus, ei ole minu asi Sinu usku kõigutada, mul on teised jumalad.--Ken 12. aprill 2006, kell 17.18 (UTC)

just nimelt "Niipalju kui mina olen viitsinud" - I rest my case ... --makruss 12. aprill 2006, kell 19.56 (UTC)

Anna üks viide, palun. Kõigest üks.--Ken 13. aprill 2006, kell 10.22 (UTC)
lugeda oskad siis loe - ära anna näljasele kala vaid õpeta ta seda püüdma. --makruss 13. aprill 2006, kell 21.17 (UTC)

Et lugejal oleks võimalik asja üle otsustada, oleks tarvis konkreetseid näiteid. Kui võimalik, siis tuleks tsiteerida/refereerida ka tema kriitikuid, et lugeja saaks otsustada, kas neil on õigus.Andres 13. aprill 2006, kell 04.48 (UTC)

protsess on olulisem kui tagajärg - ei kannata nämmutamist - kui inimesel on mõistus peas siis ta otsib ja teeb asjad endale selgeks kui talle kõik ette taha ära teha siis sureb ta ikka lollina. --makruss 13. aprill 2006, kell 21.17 (UTC)

Asju, mida võiks endale selgeks teha, on palju ja kõigega ei jõua ise tegelda. Vikipeedia mõte ongi selles, et asjade endale selgeks tegemist inimestele lihtsamaks teha. Andres 14. aprill 2006, kell 03.45 (UTC)

Kategooria "Vandenõuteoreetikud" mõjub negatiivse märgistamisena. Selle artikli sisu ei võimalda otsustada, millega õigupoolest tegu on. Andres 21. november 2008, kell 07:42 (UTC)