Arutelu:Jüri Metssalu

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Jüri Metssalu - pika potentsiaaliga diplomeerimata ajaloolane, välja andja, luuletaja ja Supilinna praost - kogub kogub kohapärimust, kaevab, kollektsioneerib.

Tolmlevaist tolmlevaim, tolmeldab karikakraid.

Tsõdsõpujaleelo teine bass, perforeeritud.

Kaks pauku - kaheksa auku, ajee!

Välja jäetud. Andres 15. veebruar 2006, kell 07.06 (UTC)

Mida tähendab "lõpetamas"? Kas ta lõpetab bakalaureuseõppe? Ja kust see näha on, et ta on lõpetamas? Andres 4. september 2006, kell 15:20 (UTC)


jah, bakalaureus. on siiralt lubanud lõpetada. teeb viimaseid eksameid. hakkab kunagi, arvatavasti järgmisel kuul, oma lõputööd kirjutama. välitööd tehtud ja neist raamat välja antud, vt http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?155275 . aga yldiselt tegin seda lõpetamise kohta käivat sõna kirjutades nalja (nagu siin oleva variandi autor), tõesti. Ohpuu 4. september 2006, kell 15:34 (UTC)

Lõpetajate nimekirjas teda pole, üliõpilaste nimekirjas ka mitte. Eksmatt? --Metsavend 22. august 2007, kell 07:40 (UTC)

Ja mida auwustet Metsavend on lõpetanud?[muuda lähteteksti]

Peale selle:

Argumentum ad hominem Vikipeedias ei tööta. Siin on ju jutt faktide kontrollimisest ja sõnastuse täpsustamisest. Ja kõik, mis siin arutelulehel on, võiks kustutada. Andres 11. märts 2010, kell 00:42 (UTC)


Mina Argumentuse kohta ju ei küsinud. Mind huvitab nende haridus, kes teil töötavad.