Arutelu:Harri Veijonen

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Harri Olavi Veijonen (born January 8, 1955, in Tampere), also known as the Prophet of Finland in Lappeenranta, is known as a prophet and writer on the Internet.

He has produced the Daily Christian News by Harri Veijonen since 1996.

He is also President of the Church Without Churches.


Publications The Upcoming Peace Pact in the Middle East and the Disappearingof the Believers (1986) Daniel 9:27 (1995) Finlandgirl 2007 (1998-)

External links The Daily Christian News by Harri Veijonen (http://wwnet.fi/users/veijone/) Church Without Churches (http://wwnet.fi/users/veijone/ind98c.htm)


Mis see siin on? Teksti stiili poolest peaks see artikli lehel olema mitte arutelu lehel, kuid teisalt tundub see tekst mulle täiesti mõtetuna ja kustutamise kandidaadina. Või oskab keegi seletada seda? --TarmoK 19:19, 22 mai 2005 (UTC)

Ilmselt keegi soomlane? pani selle siia, et me selle ära tõlgiks ja artiklina vormistaks. Ta teab väga hästi, et kui ta selle artiklisse paneks, siis me kustutaks selle kui võõrkeelse kohe, aga nüüd kus ta on arutelulehel, poleks nagu põhjust. Mina siiski pooldan kustutamist ja sama ka sarnastel juhtumitel edaspidi. Siim 19:26, 22 mai 2005 (UTC)
Arvan, et arutelulehekülge pole mõtet kustutama hakata. Tegelane, kellest siin juttu on, on minu meelest markantne mees, kellest tasub kirjutada. Soome vikiski on tema kohta artikkel ja keegi pole leidnud, et ta ei vääri seda. Varem või hiljem tuleb temast artikkel ka siin. Andres 22:28, 22 mai 2005 (UTC)