Arutelu:Haiglad Eestis

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Neid kahte lehekülge kokku liites, jääb segaseks, milline on riigi nägemus haiglavõrgu arengust. Seega neid ei saa liita.

Siis võiks pealkirjaks panna "Haiglavõrgu arengukava". Andres 19. märts 2008, kell 15:50 (UTC)

Ka võimalus, kuigi...[muuda lähteteksti]

Liitumiseks pakutud artiklis on nii hulgaliselt valeandmeid (iganenud nimed haiglatest, mida isegi ei eksisteeri, jne). Lisaks on "Haiglad Eestis" kajastatud nii haiglavõrgu arengukava puudutavaid haiglaid kui ka loendit sellest, mis selle alla ei kuulu

Liitmisel võib ju mõlemad artiklid ümber teha. Aga haiglate loendis peaksidki olema ka need haiglad, mida enam ei eksisteeri.
Loendis võib ju lisaks tähdestikulisele loendile loetleda ka muul alusel. Aga sellise kahe artikli olemasolu ei ole minu meelest õigustatud, sest mõlemas on Eesti haiglate loendiga. Andres 19. märts 2008, kell 16:20 (UTC)


Okeih. kui lisan "Haiglad Eesstis"'le juurde ka vananenud nimed taandreana uue põhihaigla alla (kuna teises loendis on kõik haiglad kadunud liitumise teel). on see siis sobilik?

  • mdx liitua ma artikleid siiski ei oska. Selleks olen liialt uus ja verivärske kasutaja

Lehekülg Vikipeedia:Mida Vikipeedia ei ole ütleb, et Vikipeedia ei ole linkide kogu. Praegu aga mulle tundub, et just sellega artikli puhul tegemist on. Muus osas ei oska sõna võtta :) Jaan513 19. märts 2008, kell 16:36 (UTC)

Linkide kogu=?[muuda lähteteksti]

Kui seda nii võtta, siis hästi süstematiseeritud ja pigem siiski haiglate loend, mis toob välja haiglatevõrgu edasise arengu Eestis. Kuigi plaan oli hiljem igast suuremast haiglast min 4 lauset kirjutada.

aga liita ma artikleid ikkagi ei oska.
Artiklite liitmine tähendab lihtsalt nende tekstide/sisu põimimist või kokkupanemist ühte ja samasse artiklisse.
Linkide kogu tähendab välislinkide kogu ehk seda, et siin lehel on lingid erinevate haiglate kodulehtedele, aga näiteks artiklis Eesti haiglate loend on Vikipeedia siselingid, mille taha saab igaüks uue artikli sellest haiglast kirjutada. Jaan513 19. märts 2008, kell 16:54 (UTC)


Linkide kogu mõiste on mulle tuttav. Kuid tegemist on vaheetapi ja juba süstematiseeritud hetkel veel linkide koguga.

Artiklite liitmise võib tehniliselt teostada ka keegi teine. Kõigepealt tuleb kokku leppida, mida me teeme. Andres 19. märts 2008, kell 17:13 (UTC)

See artikkel (Haiglad Eestis) võiks laienedes sisaldada lühiülevaate nii haiglate ajaloost Eestis kui haiglate tüüpidest jne. Eesti haiglate loend on ikkagi loend ja sellist ülesannet ei täida. Seega pole mu meelest liitmine mõistlik. Kk 19. märts 2008, kell 18:10 (UTC)
Jah, kui selline sisu tuleb, siis küll. Loendiosa peaks ikkagi teisel lehel olema. Andres 19. märts 2008, kell 18:27 (UTC)

Tegin ümbersuunamise, kuna mina haiglate ajalugu pealkirja all "Haiglad Eestis" kirjutama ei hakka[muuda lähteteksti]

Tegin ebaõnnestunud ümbersuunamise, võib-olla mõni moderaator aitab lõpuni viia:

  1. redirect Eesti haiglate loend


Ettetänades,


Haiglate ülevaade või ajalugu peaks olema pigem pealkirja "Eesti haiglad" all. Andres 22. märts 2008, kell 19:01 (UTC)

Nimelt seda ajalugu oleks vaja. Minu meelest ei suuda keegi ikka veel orienteeruda neis ilmakaarte järgi nimetatud haiglakogumites. (Püüdsin nimelt praegu leida, mille alla endine Keskhaigla võiks kuuluda). Äkki võiks keegi teadja nende endiste nimede pealt teha ümbersuunamised õigetesse kohtadesse? Ega ju neist vana nime all keegi artikleid niikuinii tegema ei hakka? --Epp 22. märts 2008, kell 20:16 (UTC)
Ma mõtlen küll, et varasem ajalugu võiks olla vanade nimede all või siis ka praeguste allüksuste nimede all. Andres 22. märts 2008, kell 22:58 (UTC)
Tallinna Keskhaigla on nüüd Ida-Tallinna Keskhaigla all. Andres 22. märts 2008, kell 22:59 (UTC)
Aitäh! --Epp 22. märts 2008, kell 23:04 (UTC)