Arutelu:Hõbe (perekonnanimi)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kustutamise põhjus[muuda lähteteksti]

Sellisel kujul tuleks artikkel kustutada. Esiteks sisaldab see viitamata hinnanguid ja andmeid. Teiseks on tegemist mitte neutraalse artikliga. Kolmandaks puudub sellel entsüklopeediaartiklit vääriv sisu.--Boy 23. detsember 2006, kell 20:19 (UTC)

Arvan, et artiklid perekonnanimede kohta võiksid Vikipeedias olla küll. Andres 23. detsember 2006, kell 21:18 (UTC)
Veebis leidub andmeid perekonnanimede leviku, nimede panemise ja eestistamise kohta. Andres 23. detsember 2006, kell 21:20 (UTC)
Kahe otsaga asi. Yhest kyljest kõiki Eesti ja eesti perenimesid kirjeldada ei jõua ja pole mõtet ka. Teisalt mingi väärtus sel infol kindlasti on. Kompromiss oleks kirjeldada levinumaid (või huvitavamaid, mis on jälle kohe omaette probleem, ehkki Eitea pole halvem entsyklopeediamaterjal kui Tamm) ja tõmmata kuhugi mõistlikkuse kanti yks piir. Mis antud juhul eriti ei aita, sest Hõbe kindlasti Eesti levinumate nimede hulka ei kuulu. --Oop 18. jaanuar 2009, kell 22:18 (UTC)
Mina arvan ka, et võiks olla. Tulevikus võib-olla äkki polegi Tamme perekonna nime, siis vähemalt lastel, lastelastel jne. sellest lugedagi. --Kalmer 18. jaanuar 2009, kell 22:38 (UTC)