Arutelu:Geonoomia

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Ma pigem kustutaks selle artikli. Geonoomia on suht mõttetu termin. Teda defineeritakse mitmeti, mistõttu ei oma ta laialdast tunnustust geoloogide seas. Üldiselt ei soovitata teda kasutada või peetakse geoloogia sünonüümiks. Mõnikord peetakse geonoomiat geoloogia osaks mis tegeleb nn dünaamilise Maaga ja seda mõjutavate jõududega, kuid see on ju umbes sama, mis füüsikaline ehk dünaamiline geoloogia. Mõnikord peetakse geonoomiat vahevöö ülaosa geoloogiaks jne. Siintoodud definitsioon on mulle seni tundmatu ja arusaamatu on ka see, kuidas ta erineb geoloogiast. Siim 4. jaanuar 2006, kell 13.58 (UTC)

Selle jutu termini kasutamise kohta võiks ju artiklisse sisse kirjutada. Kui niisugune termin on olemas, siis tuleks ju selgitada, kuidas seda on kasutatud. Andres 4. jaanuar 2006, kell 19.30 (UTC)
Jah, aga seda peaks tegema keegi, kes asja jagab. Praegune artikkel on enam kui kaheldav. Sellepärast tuleks kustutada. Mina tean selle kohta öelda vaid seda, et see termin on ebasoovitav leiutis, mis tuleks ära unustada. Kõik, millega võiks tegelda geonoomia, kuulub niikuinii juba geoloogia valdkonda. Siim 4. jaanuar 2006, kell 20.15 (UTC)