Arutelu:FA Cup

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Karikas ei saa olla turniir. Andres 8. juuli 2006, kell 10.45 (UTC)

See viimane teisaldus on pehmelt öeldes küsitava väärtusega. Nimelt on Inglismaal olemas lisaks Football Association Challenge Cup /ehk FA Cup/ ka The Football Association Challenge Trophy ning Football Association Challenge Vase .... mis samuti oleks vist eesti keelde tõlgituna Inglismaa karikavõistlused jalgpallis (rääkimata veel ka The Football Association Community Shield, Football League Cup, Football League Trophy, Football Association National League System Cup). FA Cup kui seda üldse tõlkida tuleks vist küll tõlkida 'Inglismaa jalgpalliassotsiatsiooni karikavõistlused' ... Ahsoous 27. september 2006, kell 19:18 (UTC)

Pole välistatud. Keegi teadja võiks igaühest kirjutada mingi nupu (kolm lauset: kui sageli välja antakse, kellel on õigus osaleda ja mis süsteemis mängitakse). Siis saaks otsustada. League Cup on liiga karikas, see ei ole Inglismaa karikavõistlused. Teised, ma kahtlustan, on vähem kuulsad ja tähtsad. Taivo 27. september 2006, kell 19:29 (UTC)
nu Community Shield ehk vana nimega Charity Shield on sisuliselt teiste riikide analoogiale tuginedes Superkarikas... - Ahsoous 27. september 2006, kell 19:39 (UTC)
Kui eestikeelset kokkulepitud nime pole, siis pole mõtet seda välja mõelda. Las siis juba olla ingliskeelsed nimed. Andres 27. september 2006, kell 20:00 (UTC)

Tabelit saaks uuendada en:List of FA Cup winners järgi. Pelmeen10 11. veebruar 2011, kell 13:15 (EET)[vasta]