Arutelu:Etna

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Miks on "toimeta" mall? Kui arutellu ei ole lisatud mitte mingeid selgitusi, pole võimalik toimetada. Kui ma toimetamise vajadust ei näe või toimetan mitte seda asja, mida malli panija mõelnud, ja malli maha võtan, siis varsti on mall tagasi... Meenutab pimeduses kobamist. - Urmas 9. september 2006, kell 08:02 (UTC)

Ei hakanud midagi silma, välja arvatud see Bove link. Mis see Bove on? On see org või jõgi? Tundub, et siselinke võiks lisada.
Võtsin toimetamismärkuse maha.
Kui hakata arutelusse selgitusi kirjutama, siis on sageli lihtsam juba toimetada. Arvan, et mulle tundus ennist, et viimane lause ei ole grammatiline, kuid see siiski pole nii. Andres 9. september 2006, kell 09:03 (UTC)

Samas ei peeta teda kuigi ohtlikuks ja seda ümbritsevatel aladel elab tuhandeid inimesi. Vulkaani energia ei kogune tükk aega, et siis plahvatusega vabaneda, vaid eraldub vahetpidamata.

Etna on üsna ohtlik vulkaan ning tema pursetega kaasneb sageli ka inimohvreid ja materiaalset kahju. Teine lause on ka vaieldav. On muidugi selliseid vulkaane, mis ei tegutse kümneid või sadu tuhandeid aastaid, et siis eriline litter kirja panna. Ses mõttes on Etna jah suht vagur loom ning tegutseb peaaegu pidevalt, aga ta tegutseb ikkagi plahvatuslikult ning mitte päris kogu aeg (pursetel võib aastaid vahet olla), mistõttu ei vasta see lause tõele. Siim 14. veebruar 2009, kell 22:43 (UTC)

Valle del Bove ongi org. Või ei ole? 90.191.144.197 15. jaanuar 2011, kell 13:19 (EET)[vasta]