Arutelu:Eesti Maksumaksjate Liit

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Arvan, et probleemiks pole niivõrd autoriõiguste rikkumine kui (enese)reklaam. Andres 3. november 2009, kell 20:08 (UTC)

Minu meelest pole eriti reklaamilik. Mõne koha võiks ehk ümber sõnastada. --Epp 3. november 2009, kell 20:16 (UTC)
Minu meelest on see üsnagi reklaamilik. Näiteks: "Selleks, et tagada liikmete kvaliteetne teenindamine ning hoida ajakirja kõrget taset, teeme koostööd maksuteadlaste ja teiste tunnustatud erialaspetsialistidega." Andres 4. november 2009, kell 16:02 (UTC)

Tere, milles täpsemalt seisneb probleem? Tekst pärineb maksumaksjate liidu kodulehelt, kes on ka autoriõiguste omanik. On tavaline, et kodanikeühenduste kohta on võimalik lugeda ka Vikipeediast. Millised on need kohad, mida pidasite silmas ümbersõnastamiseks? Veel on selgusetu, kuidas tekkis selline link: Teksti allikas: http://www.maksumaksjad.ee/modules/smartsection/item.php?itemid=131

Ilmselt Google andis sellise lingi.--WooteleF 4. november 2009, kell 11:37 (UTC)
Kui tekst on Vikipeediasse pandud autoriõiguste omaniku loal, on autoriõiguste probleem maha võetud. Me peame selle iga kord tõstatama, et vältida autoriõiguste rikkumist. Andres 4. november 2009, kell 15:57 (UTC)
Praegusel kujul ei ole tegu entsüklopeediaartikli tekstiga, mis edastaks asjalikku teavet, vaid meie-vormis deklaratsiooniga, kus on palju tühje sõnu ja lohisevat sõnasust. Siin ei ole tegu üksikute kohtadega, vaid kogu tekst on tarvis muuta. Andres 4. november 2009, kell 16:02 (UTC)