Arutelu:EENet

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tärn kuulub Vikipeedia stiili juurde. Andres 12:49, 4 May 2005 (UTC)


Siin on vahepeal tehtud viitamata muudatusi ja siis need jälle tagasi pööratud, vaidlustasin sisu, kuniks ilmuvad viited, mis artiklis esitatud väidete paikapidavust kinnitaksid.

Muutmise käik[muuda lähteteksti]

Varasem tekst oli täpne ja kirjeldas adekvaatselt riigiasutuse tegevust kuni lõpetamiseni 2 aastat tagasi. Uus tekst lähtus seisukohast, et Wiki lehekülg on üks asutuse infokanalitest (EENeti kaubamärki kasutab praegu Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse Tartu osakond).

Võtsin teksti muutjatega ühendust ja tegin ettepaneku lisada olemasolevale tekstile täiendused, mis kirjaldaksid viimase paari aasta jooksul toimunud muutusi, aga austaks ka 20 aastat tegutsenud riigiasutuse ajalugu. Leppisime kokku, et püüame edaspidi enne muutma hakkamist kõiki rahuldava kompromissini jõuda.

--Duneyrr 9. juuli 2015, kell 15:18 (EEST)

Palun lisage siis artiklisse viited ka, et esitatud info oleks kontrollitav.
Vikipeedia artikkel ei saa olla asutuse infokanal selles mõttes, et asutus otsustab artikli sisu üle ja kajastatakse vaid hetkeolukorda. See on õige teguviis, et säilitada ajalooline info ja seda täiendada. Allikaviited on vajalikud väidete tõendamiseks. Arutelulehel kommenteerides palun lisage oma sõnumile allkiri, selleks trükkige oma teksti järele neli tildet (~~~~) või klõpsake muutmiskasti kohal nupureas pliiatsi pildiga nuppu, salvestamise järel ilmub siis allkiri. Adeliine 9. juuli 2015, kell 15:10 (EEST)[vasta]