Arutelu:Doom

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Äkki oli tegu 386 protsessoriga, mitte 383? PC protsessorite tüübinimi on 80x86 või lühemalt x86, kus x on "versiooninumber". Hilisematel aegadel on seadusemuudatuse tõttu kasutatud nimesid. Lihtsalt 383 nimelist protsessorit pole minu teada ka üheski teises seerias.--tvali

jah, sorri, see oli näpuviga. aitäh tähelepanu juhtimise eest! - eviljester


Teisaldasin pealkirja "Doom" alla, aga võib-olla ilmaaegu. Mõlemad variandid on käibel.

Võtsin kasutatud allika alt ära viite inglise viki artiklile, sest see tundub enesestmõistetavana. Palun võta tollest artiklist eeskuju ka formaadi osas. Võid sealt julgelt maha kirjutada, teistest allikatest aga mitte. Esimeses lauses peab olema definitsioon, kus märksõna on rasvases kirjas. Hinnangutega "üks geniaalsemaid" jne võiks olla tagasihoidlikum. Parem kui hinnang oleks kellelegi omistatud, mitte esimeses isikus. Igatahes hinnang ei asenda "definitsiooni" – millega on tegemist.

Arvan, et õigekiri näeb ette, et mängude nimed oleksid jutumärkides. See ei puuduta artiklipealkirju. Andres 03:36, 16 Apr 2005 (UTC)

Viisin muudatused sisse ja tõmbasin keelekasutusest emotsiooni vähemaks. Pisut kohendasin ka sõnastust paaris kohas. - Eviljester

Lugedes internetiarvustusi ei jaga ma väidet nagu oleks Doom 3 arvutimängude ajaloos mingi meeletu fenomen - jah see mäng oli kauaoodatud, kuid peale ilmumist olid arvamused vastuolulised ning mäng ei toonud tegelikult ju ka midagi kardinaalselt uut. Ka inglise wiki väidab: ...Few games have polarized gaming as much as Doom 3 has, causing the two groups reactions to the game to be wildly different..., ehk siis maakeeli ligikaudu ...vähesed mängud on mängijaid sedavõrd polariseerinud kui Doom 3, mis on tekitanud kahte, teineteisest täiesti erinevat sorti reaktsioone.... Arvan, et täpsuse ning neutraalse vaatepunkti huvides tuleks vastav lause artiklis kuidagi teisiti sõnastada.--Boy 3. oktoober 2005, kell 20.15 (UTC)

Ka toomkirikut (eriti Tartu oma) on varasemas eesti keeles Doomiks nimetatud.