Arutelu:Blesta kivi

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

kriipsude vahel on Google puhvrist saadud tekst, kuna otseviite korras osutatud tekst on lännud. Mõne päeva jooksul püüan kopipeist teksti Viki jaoks sobilikuks kohendada.--Hendrix 1. oktoober 2007, kell 18:17 (UTC)

Mis on Abali ordu ja kes on vürst Gregorio?--WooteleF 26. mai 2010, kell 12:34 (EEST)[vasta]

Internet fraasi "order of Abali" ei tunne. Mul on kuri tunne, et keegi on kergeusklikku ajakirjanikku hanitanud. --Oop 17. juuli 2011, kell 16:05 (EEST)[vasta]
Isegi Internet Archive ei tea midagi. Ehk peaks lisama artikli lõppu lugejaile hoiatuse, et kogu teema pärineb yhestainsast väga kahtlasest allikast. Tahaks ajakirjanikku intervjueerida. Kui kive poleks, arvaks, et neiu Salong sai lihtsalt päikesepiste. --Oop 17. juuli 2011, kell 16:22 (EEST)[vasta]
Peaks ajaloo osa kustutama.--WooteleF 24. juuli 2011, kell 15:34 (EEST)[vasta]

Välislink ei ole kättesaadav[muuda lähteteksti]

Ühe artikli lugemise tasu on 0.40 EUR, päevapileti hind kõigi viimase 7 päeva artiklitele on 0.80 EUR.

NB! Päevapiletiga ei saa lugeda artikleid, mis on vanemad kui 7 päeva! Arhiivi lugude lugemiseks on vaja osta ligipääs artikli kaupa.

Teenuse aktiveerimiseks vajutage soovitud teenuse nupule, mis kuvab ekraanile tasulise telefoninumbri. Numbrile helistades artikkel avaneb, teenuse maksumus lisatakse Teie telefoniarvele. Ligipääs artikli(te)le on selles arvutis avatud ööpäeva jooksul alates helistamisest. Teenus toimib Telia, Tele2 ja Elisa klientidele. Telefoninumbril peab olema avatud teenuse M-makse Internetis kasutamine.

Loe täpsemalt m-maksete kohta

Võimalik on osta ka veebiligipääs vastavalt 45€ eest aastaks või 25€ eest pooleks aastaks ja Te ei pea enam mobiiliga maksmisele aega kulutama. Selleks palume saata aadressile tellimus@meiemaa.ee: Tellija nimi, isikukood (logimine ID-kaardiga), e-maili aadress ja arve saaja andmed, kui arve maksja on erinev tellijast.

Kui oled paberlehe tellija, siis saad ühele pereliikmele vormistada ka tasuta ligipääsu veebimaterjalidele id-kaardi põhiselt. Palun saada aadressile tellimus@meiemaa.ee: tellija nimi, aadress ja veebiligipääsu saaja nimi, e-posti aadress ja isikukood (kui erineb tellijast). Sisselogimine toimub veebilehe paremas ülanurgas asuva viite "Logi sisse" abil. Ligipääs on avatud sama kaua, kui leht on tellitud.

--37.157.99.131 4. veebruar 2019, kell 20:06 (EET)[vasta]