Arutelu:Biograafiad (B)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas ei oleks hea lisada lehe algusesse viide Biograafiad lehele? Siis umbes selline märge:

See lehekülg on Biograafiad lehekülje alamlehekülg.


Oleks selgem millega tegu. --TarmoK 09:14, 9 Mar 2005 (UTC)

Tulekski kindlasti lisada. Sõnastuse üle on tarvis veel mõelda. Kõige parem, kui siit läheksid otselingid kõigile analoogilistele lehekülgedele. Andres 18:16, 9 Mar 2005 (UTC)
Malliga saaks selle ilusti ära teha, mallis õige lingid ja siis mall kõikidele praegustele ja tulevastele "Biogaafiad" -te lehekülgedele. Kuidas oleks selline (allpool joonte vaheline) variant? Seal on nüüd lingid vastavatele lehekülgedele või siis Biograafiad -lehe vastavale osale. Tuelvikus tuleb arvatavasti lisada teine rida, kui peab ka tähti "tükeldama" hakkama aga sinna on veel aega. Kui sobib siis võin sellest malli teha ja panna vastavatele lehekülgedele. --TarmoK 21:15, 9 Mar 2005 (UTC)


Biograafiad:   A B C Č D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



Ei nu miks ka mitte, lase käia. (aga vb panna tollele taustaks ka miski tagasihoidlik värvitoon, selguse mõttes) - Ahsoous 05:50, 10 Mar 2005 (UTC)

Minu meelest hea. Võib-olla peaks peale malli olema ka mingi selgitav tekst, aga ma ei oska seda praegu sõnastada.
Kahetähemall tuleks teha iga algustähe jaoks eraldi, sedamööda, kuidas neid tarvis läheb. Andres 08:51, 10 Mar 2005 (UTC)
Nüüd on see mall olemas ja lehekülgedele lisatud. Ühtlustasin samas ka alustus tekste alam lehekülgedel. Selgitava teksti osas, ehk see aitaks, kuid teisalt peaks selline täherida oelma lugejale suht "tuttav" et mõista et tähel klikkides viib see selle tähe juurde. Ma ei ole selgitava teksti vastu, lihtsalt mida lihtsam (=vähem teksti) seda selgem, visuaalselt siis.
Vaatasin jah et A -tähe jaoks on varsti vaja kahetähemalli, eks peab selle üks päev ette võtma.
Neid lehekülgi nüüd natuke lähemalt vaadates, tuli mõte et kas need ei peaks kuuluma Inimesed kategooriasse? Lisades mallile selle kategooria saab kõik leheküljed "automaatselt" sinna --TarmoK 09:21, 10 Mar 2005 (UTC)

*Johann Bondberg, Põltsamaa kullassepp

Kas nimi on valesti kirjutatud? Andres 27. märts 2007, kell 08:21 (UTC)