Arutelu:BC

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Minu meelest on see sõnaraamatu materjal. Eesti keeles ju sellist lühendit ei tarvitata. Andres 22. aprill 2008, kell 04:22 (UTC)

vähemalt kahes tähenduses olen ma seda ka eesti tekstis kohanud... iseenesest vb, et sõnaraamatusse sobiks mõni asi paremini, samas näiteks mina isiklikult pole siiani veel eestikeelset vikisõnaraamatut kasutanud ning sinna ma kaastööd tegema ka ei hakka ilmselt mitte iialgi võimalik, et ma ei hakka seda iialgi ka mitte kasutama, ning suhteliselt tihti kohtab kohanimede juures taolisi lühendeid, ning iseendale lihtsam on see siis nursulgudesse panna ja järgi vaadata millega võib tegemist olla; võib-küll olla, et sa ei kasuta, aga mina isiklikult küll näiteks ei viitsi enda pead vaevata sellega mis näiteks MO või LA võib kohanime juures olla, ja siis (oludest johtuvalt) ilmselt ingliskeelsest vikipeediast järgi vaadata -- Ahsoous 22. aprill 2008, kell 09:11 (UTC)
Noh, osa nendest lühenditest võiksid ehk siin olla. Muidu aga tuleb lõpuks nii välja, et me hakkame kõiki võõrkeelseid lühendeid Vikipeediasse toppima. Andres 22. aprill 2008, kell 09:30 (UTC)