Arutelu:Area 51

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

võiks pikemalt aga arvan et momendil kõik olulisemad poindid on kaetud - peale Bob Lazari aga see vajaks juba omaette artiklit... mina siia enam midagi ei lisa (vist) ;-) --makruss 20. mai 2006, kell 18.25 (UTC)

"seisukohad, firmade ja isikute nimed ning daatumid on spekulatiivsed ja võivad muutuda ning ei pruugi vastata tegelikkusele" - tore algus küll entsüklopeedia artiklile... --62.65.237.62 20. mai 2006, kell 18.53 (UTC)

"life sucks" onju - aga just nii ta kipub olema ... --makruss 21. mai 2006, kell 14.53 (UTC)

meie "nubriline sõber" - selle ala nimi on Groom Lake Proofing Ground - Dreamland,Ala51 ja S4 on selle piirkonna komponendid ja hüüdnimed - ehk siis lihtsamalt Proofing Ground on nagu Eesti VR - teised nimed on kas maakondade nimed (Area 51 , S4 , Nellis Airforce Base - või siis teatud piirkondade ja objektide "hellitus nimed" Dreamland - läheduses ei asu aga kuulub Groom Lake koosseisu ka polügoon kus lõhati aatomipomm - nüüd mul pikemaks aega pole kui jälle saan siis parandan need ja mõned muud "möödalaskmised" ära ... kohal tuleb käia seal piiripeal on selline jorss kellel kõik need kirjutised olemas - ja veel kuidas SA sati fotolt ära näed "et nähtavasti kasutamata 9 km maandumisrada" ??? vähemalt 2003 kui sela kandis tolknesin siis oli päris korralikult kasutuses veel ... --makruss 21. mai 2006, kell 15.04 (UTC)

"Groom Lake Proofing Ground" - millisest allikast see nimi pärit on? Mingist ufo-raamatust? Äärmisel juhul võib-olla "proving ground"? Ei usu hästi, et sõjavägi või valitsus ise sellist nimetust kasutavad, pigem "operating location near Groom Lake, Nevada" või "test facility at Groom Lake, Nev." vms. Minu arusaamist mööda "Area 51" ongi nimelt see Groom Lake'i ääres asuv katselennuväli, osake suurest Nellise baasist. Ja Nevada tuumapolügoon on hoopis eraldi rajatis, mis kuulub pealegi mitte õhujõudude vaid USA energeetikaministeeriumi alluvusse. -- 62.65.237.62 21. mai 2006, kell 15.39 (UTC)

Näiteks selline variant: "In 1955, test pilot Kelly Johnson and his flight test team arrived at Groom Lake. They called dubbed the test flight facility "The Ranch." Later, it was known as "Paradise Ranch." Its official name was Watertown Strip. It was named after the New York town where former CIA director Allen Dulles was born. Three years later, the Atomic Energy Commission officially named the Groom Lake facility Area 51. Dreamland is the airspace code name for the facility. The current official name is Detachment 3 of the Air Force Flight Test Center." [1]

Ma kahtlen ka sügavalt, et on määrus, mille kohaselt piirkonnas ei kehti USA seadused, sest loogiliselt võttes ei kehtiks seal siis ka see määrus, mis seadused kehtetuks muudab :) -- 62.65.237.62 21. mai 2006, kell 16.06 (UTC)

Tõesti, seadused kehtivad. Küll aga vabastas president oma määrusega "ameerika ühendriikide õhuväe tegutsemispiirkonna (operating location) Groom Lake'is, Nevadas kõigist föderaal-, osariigi, osariikidevahelistest või kohalikest ohtlike jäätmete seadustest, mille täitmine võiks vajada seda piirkonda puudutava salastatud informatsiooni avalikustamist selleks luba mitte omavatele isikutele."--Ken 21. mai 2006, kell 16.17 (UTC)