Arutelu:Arūnas Norvaišas

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas on kindel, et ta pole Arūnas? Andres 15. oktoober 2005, kell 20.13 (UTC)

muidugi on sul õigus... (kuigi mina neid enamasti ei sisesta, kuna jään selle juurde, et need pole eesti tähestiku tähed ja seega ei oleks ka erilist vajadust neid eestikeelses entsüklopeedias kasutada, aga las nad siis olla... muide mul arvuti ei luba aadressireale 'š' tähtegi sisestada ...ja tuleb alati ringiga minna)..., (Urmasele) aga seni kuni eesti keelsel klaviatuuril puuduvad need kriipsudega tähed ei tohiks ümbersuunamist küll kustutada... - Ahsoous 15. oktoober 2005, kell 21.37 (UTC)
Ümbersuunamislehe saab muidugi uuesti teha.
Eestikeelses entsüklopeedias järgitakse eesti keelereegleid ja need nõuavad ladinakirjaliste nimede kirjutamist originaalkujul. (Selle poolest erineb eesti keel nt läti, leedu ja albaania keelest, kes võõraid nimesid oma keele jaoks ümber teevad.) - Urmas 15. oktoober 2005, kell 21.50 (UTC)
taastasingi vist selle suunamise ja nimede õigekirja koha pealt põhimõtteliselt nõus (kuigi teatavate agadega, aga see selleks)... muide olen tuttav ühe lätlasega, kes ütles et ainult eestlased kirjutavad ta nime õigesti... Ta nimi on Diedrikas lätlased ise kirjutasid Diedriks ning leedulased otse loomulikult Diedrikis... siinkohal ka muide lätlase Guntis Valnerise nime kirjutasid lätlased pika aega Valners... - Ahsoous 15. oktoober 2005, kell 22.00 (UTC)