Arutelu:Abhirati

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Metsavend! Miks sa kirjutad mingeid enda väljamöeldisi jama ja juhmust pidevalt minu kirjutatud budhismi teemalistele artiklitele sisse ?

Pole mötet see on minu jaoks dopelt-töö taas yle käija ja korrigeerida kirjutatud. Paitsid selle lähenemisega juba silma siis kui hakkasin kirjutama tanrtatest Kui sulle tundub et köik on vadzrajaana siis hoia see enda jaoks aga ära paku seda juhmust teistele.--VanemTao 12. detsember 2006, kell 11:36 (UTC)

Metsavend püüdis lihtsalt artiklit paremaks teha. Kui tahad, et teised artiklit ei puutuks, kirjuta ise täiuslikult. Ja ära sõima, see kulutab närve. Andres 12. detsember 2006, kell 15:53 (UTC)

Metsavend kirjutab lihtsalt jama informatiivsest aspektist puhast absurdi artiklitesse sisse kas seda nimetad sa täiuslikuks vormistamiseks ? Ja kus sa siin minu poolset söimu näed ? Tegu on Metsavenna tegevusele budismi teemade valdkonnas hinnangu andmises aga mitte söimus. .Ja mis negativism sinust Andres välja pritsib ,hoia see lihtsalt endale . Rahune maha, vaagi asju ning vötta arvesse ka teiste kommnetaare kes teevad samuti tööd siin ja kulutavad enda aega ja energiat .--VanemTao 12. detsember 2006, kell 16:22 (UTC)

Mida ma pean arvesse võtma? Palun ära tee teistele etteheiteid, see kulutab närve. Kui teised teevad midagi valesti, siis paranda. Andres 12. detsember 2006, kell 21:44 (UTC)