Arutelu:Škoda

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Minu meelest võiks selle pealkirja all rääkida automargist. Andres 5. jaanuar 2010, kell 06:42 (UTC)

Ehk tõesti, mulle tundus suht võrdtõenäoline, et võiks otsida nii autot kui ka neid tehaseid. :) Kõik autot käsitlevad viited on endiselt siia, muutsin tagasi ka automarkide loendis. JansaT 5. jaanuar 2010, kell 08:59 (UTC)
Samas suht paljudes keeltes on see ka täpsustuslehekülg. Panin praegu siia interwikid juurde. Ehk kirjutab keegi eraldi leheküljed Fabiate ja Feliciate kohta. JansaT 5. jaanuar 2010, kell 10:38 (UTC)

Minu ettepanek on kirjutada siin automargist ja ülejäänud panna täpsustuslehele. Aga praeguse seisu juurest ei tohi automargi lingid siia tuua. Las olla pealegi lingid Škoda (automark). Kui siia tuleb jutt automargist, saab tolle lehe teha ümbersuunamiseks siia. Andres 5. jaanuar 2010, kell 16:03 (UTC)

Teeme nii! Ma eile muutsin lingid ära peamiselt seal, kus viidati tootjale, et need siis viiksid ilusti sinna Škoda Holdingu lehele. Muid ma ei hakanud puutuma, sest kuna ma teemaga kursis pole, siis ma ei saanud täpselt aru, kas nt ralli puhul viidatakse tootjale, st Škoda Autole (a la Škoda esindaja), või automargile. Ehk siis keegi teadjam tulevikus tegeleb sellega, kui see autojutt kord valmis on. JansaT 5. jaanuar 2010, kell 18:34 (UTC)
Võiks siis muuta jah. --Epp 15. aprill 2014, kell 01:02 (EEST)[vasta]