Arutelu:Öpiku-Oorti pilv

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kui paljudest sisulistest muudatustest piisab, et tegu ei oleks enam copy-pastega? Olemasolev tekst ei olnud (ja ei ole siiani) kuigi faktitäpne. Parandasin jämeda vea, kuid praegu ei ole rohkemaks jõudu ja aega :-( Tonisee 28. aprill 2006, kell 21.14 (UTC)

Kui tegemist on copy-paste artikliga, siis kõige lihtsam lahendus on täiesti uus asemele kirjutada. Kui aga on soov olemasolevat parandada, siis tuleks praktiliselt kõik laused ümber sõnastada, mistõttu ma eelistan sellise asjaga mitte jännata ja kirjutaks pigem täiesti uue. Siim 28. aprill 2006, kell 21.21 (UTC)

See artikkel just natuke aega tagasi teisaldati pealkirja "Öpik-Oorti pilv" alt pealkirja "Öpiku-Oorti pilv" alla. Siim 28. aprill 2006, kell 21.23 (UTC)

Kui täpne olla siis varasem pealkiri oli Öpik-Oorti komeedipilv... aga põhjusteks miks ma ta sellise pealkirja alla siis viisin oli a) tekstis on igal pool kirjas Öpik.. nii, et kahtlustasin et see nimi siis ikka sellisel kujul kirutatakse... ja b) ka mallis planeedid on see sellise kujul... aga jah... iseendalegi tundub, et tegelt vist ikke peaks olema Öpiku ... nii et viisin tagasi -- Ahsoous 28. aprill 2006, kell 21.43 (UTC)


Mina tegin hiljuti selle muudatuse, jättes teksti parandamata. Õigekeelsus nõuab, et oleks "Öpiku", ja nii seda autoriteetsetes allikates ka kasutatakse. Andres 29. aprill 2006, kell 17.44 (UTC)

Nõus. H. Eelsalu "Astronoomialeksikon" kasutab Öpiku-Oorti pilv. Nimetatud teos on A ja O, kui asi puudutab eestikeelset astronoomiaalast terminoloogiat. Kui seal on mõni viga (_mõni_ on), siis tuleb hakata tõsiselt ajusid ragistama :-) Tonisee 29. aprill 2006, kell 20.01 (UTC)


Oli kopipeist siit.--WooteleF 7. november 2009, kell 02:03 (UTC)