Arutelu:Õelad tüdrukud

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

no mida sellega nüüd peale hakata? omapärane saarlase nali? --TarmoK 17:21, 4 Apr 2005 (UTC)

Kustutamise kandidaat. Taivo 18:07, 4 Apr 2005 (UTC)
Minu arvates ei ole see mitte kustutamise kandidaat- olen nimelt filmi ennast näinud - vajaks toimetamist ja täiendamist, aga põhimõtteliselt sisust on õigesti räägitud - (kuigi jah kiiksuga) - Ahsoous 19:57, 4 Apr 2005 (UTC)

nimetu kasutaja tekst mille artiklist ära koristasin nägi välja järgmine: Ta sai seal sõbrannaks ühe tüdruku ja poisiga. Hiljem aga kutsusid plastikud (tüdrukud kes on rumalad ja samas sellised tibid, kelle elu põhinebki litsimaja reeglite järgi) ta enda lauda. Nad said headeks sõbrannadeks, kuid juhtus midagi ootamatut. Talle hakkas meeldima kambajuhi endine-poiss, ja seal sai edasi juhtuma palju seiklusi ning isegi natul´ke romantikat. Film on isegi omamoodi naljakas, ning mõnes kohas ma tahaksin karjuda, et on ta mingi loll või mitte, aga peale seda filmi vaatamist, ei saanud mina isiklikult üldse magada.Aga noh mul kõik nüüd õeldud ja ma soovitan teil tõesti seda filmi vaadata.

Sellel filmil on eesti keeles olnud kaks erinevat pealkirja... nii et teisaldamine ühe alla neist pole ehk kõige õigem... - Ahsoous 25. aprill 2006, kell 15.33 (UTC)

Mhm, siis küll jah. Aga mis see teine pealkiri on? --Mona 25. aprill 2006, kell 15.43 (UTC)

Sel juhul võiks tõesti endise pealkirja taastada. Andres 25. aprill 2006, kell 15.45 (UTC)
ega sisulist vahet vast pole... esimene sõna oli "Julmad..." ... ja praeguseks on vist siinne tõlge kaugelt rohkem levinud kui too eelmine... et võiks ju ka teha suunamise tollelt kujult ja see siia jätta - Ahsoous 25. aprill 2006, kell 15.53 (UTC)

Süžeekokkuvõtte asemel on siin sünopsis. Mind igatahes ärritavad sünopsised. Need on mittemidagiütlevad ja kujutavad endast sisuliselt reklaami. Andres 25. aprill 2006, kell 15.45 (UTC)