Ardennesi departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Ardennesi departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Charleville-Mézières ja Sedan on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Charleville-Mézières[muuda | muuda lähteteksti]

Charleville-Kesk kanton (keskus: Charleville-Mézières)

  1. Aiglemont 08 003
  2. Charleville-Mézières 08 105
  3. Montcy-Notre-Dame 08 298

Charleville-La Houillère'i kanton (keskus: Charleville-Mézières)

  1. Charleville-Mézières 08 105
  2. Damouzy 08 137
  3. Houldizy 08 230

Flize'i kanton

  1. Les Ayvelles 08 040
  2. Balaives-et-Butz 08 042
  3. Boulzicourt 08 076
  4. Boutancourt 08 079
  5. Chalandry-Elaire 08 096
  6. Champigneul-sur-Vence 08 099
  7. Dom-le-Mesnil 08 140
  8. Élan 08 152
  9. Étrépigny 08 158
  10. Flize 08 173
  11. Guignicourt-sur-Vence 08 203
  12. Hannogne-Saint-Martin 08 209
  13. Mondigny 08 295
  14. Nouvion-sur-Meuse 08 327
  15. Omicourt 08 334
  16. Saint-Marceau 08 388
  17. Saint-Pierre-sur-Vence 08 395
  18. Sapogne-et-Feuchères 08 400
  19. Villers-le-Tilleul 08 478
  20. Villers-sur-le-Mont 08 482
  21. Vrigne-Meuse 08 492
  22. Yvernaumont 08 503

Fumay' kanton

  1. Fépin 08 166
  2. Fumay 08 185
  3. Hargnies 08 214
  4. Haybes 08 222
  5. Montigny-sur-Meuse 08 304

Givet' kanton

  1. Aubrives 08 028
  2. Charnois 08 106
  3. Chooz 08 122
  4. Foisches 08 175
  5. Fromelennes 08 183
  6. Givet 08 190
  7. Ham-sur-Meuse 08 207
  8. Hierges 08 226
  9. Landrichamps 08 247
  10. Rancennes 08 353
  11. Vireux-Molhain 08 486
  12. Vireux-Wallerand 08 487

Mézières-Ida kanton (keskus: Charleville-Mézières)

  1. Charleville-Mézières 08 105
  2. La Francheville 08 180

Mézières-Kesk-Lääne kanton (keskus: Charleville-Mézières)

  1. Belval 08 058
  2. Charleville-Mézières 08 105
  3. Évigny 08 160
  4. Fagnon 08 162
  5. Neuville-lès-This 08 322
  6. Prix-lès-Mézières 08 346
  7. Sury 08 432
  8. This 08 450
  9. Warcq 08 497
  10. Warnécourt 08 498

Monthermé kanton

  1. Bogny-sur-Meuse 08 081
  2. Deville 08 139
  3. Haulmé 08 217
  4. Les Hautes-Rivières 08 218
  5. Laifour 08 242
  6. Monthermé 08 302
  7. Thilay 08 448
  8. Tournavaux 08 456

Nouzonville'i kanton

  1. Gespunsart 08 188
  2. Joigny-sur-Meuse 08 237
  3. Neufmanil 08 316
  4. Nouzonville 08 328

Omonti kanton

  1. Baâlons 08 041
  2. Bouvellemont 08 080
  3. Chagny 08 095
  4. La Horgne 08 228
  5. Mazerny 08 283
  6. Montigny-sur-Vence 08 305
  7. Omont 08 335
  8. Poix-Terron 08 341
  9. Singly 08 422
  10. Touligny 08 454
  11. Vendresse 08 469

Renwez' kanton

  1. Arreux 08 022
  2. Cliron 08 125
  3. Ham-les-Moines 08 206
  4. Harcy 08 212
  5. Haudrecy 08 216
  6. Lonny 08 260
  7. Les Mazures 08 284
  8. Montcornet 08 297
  9. Murtin-et-Bogny 08 312
  10. Remilly-les-Pothées 08 358
  11. Renwez 08 361
  12. Saint-Marcel 08 389
  13. Sécheval 08 408
  14. Sormonne 08 429
  15. Tournes 08 457

Revin' kanton

  1. Anchamps 08 011
  2. Revin 08 363

Rocroi kanton

  1. Blombay 08 071
  2. Bourg-Fidèle 08 078
  3. Le Châtelet-sur-Sormonne 08 110
  4. Chilly 08 121
  5. Étalle 08 155
  6. Gué-d'Hossus 08 202
  7. Laval-Morency 08 249
  8. Maubert-Fontaine 08 282
  9. Regniowez 08 355
  10. Rimogne 08 365
  11. Rocroi 08 367
  12. Sévigny-la-Forêt 08 417
  13. Taillette 08 436
  14. Tremblois-lès-Rocroi 08 460

Rumigny kanton

  1. Antheny 08 015
  2. Aouste 08 016
  3. Aubigny-les-Pothées 08 026
  4. Blanchefosse-et-Bay 08 069
  5. Bossus-lès-Rumigny 08 073
  6. Cernion 08 094
  7. Champlin 08 100
  8. L'Échelle 08 149
  9. Estrebay 08 154
  10. La Férée 08 167
  11. Flaignes-Havys 08 169
  12. Le Fréty 08 182
  13. Girondelle 08 189
  14. Hannappes 08 208
  15. Lépron-les-Vallées 08 251
  16. Liart 08 254
  17. Logny-Bogny 08 257
  18. Marby 08 273
  19. Marlemont 08 277
  20. Prez 08 344
  21. Rouvroy-sur-Audry 08 370
  22. Rumigny 08 373
  23. Vaux-Villaine 08 468

Signy-l'Abbaye' kanton

  1. Barbaise 08 047
  2. Clavy-Warby 08 124
  3. Dommery 08 141
  4. Gruyères 08 201
  5. Jandun 08 236
  6. Lalobbe 08 243
  7. Launois-sur-Vence 08 248
  8. Maranwez 08 272
  9. Neufmaison 08 315
  10. Raillicourt 08 352
  11. Signy-l'Abbaye 08 419
  12. Thin-le-Moutier 08 449

Signy-le-Petit' kanton

  1. Auge 08 030
  2. Auvillers-les-Forges 08 037
  3. Brognon 08 087
  4. Éteignières 08 156
  5. Fligny 08 172
  6. La Neuville-aux-Joûtes 08 318
  7. Neuville-lez-Beaulieu 08 319
  8. Signy-le-Petit 08 420
  9. Tarzy 08 440

Villers-Semeuse'i kanton

  1. Charleville-Mézières 08 105
  2. Gernelle 08 187
  3. La Grandville 08 199
  4. Issancourt-et-Rumel 08 235
  5. Lumes 08 263
  6. Saint-Laurent 08 385
  7. Villers-Semeuse 08 480
  8. Ville-sur-Lumes 08 483
  9. Vivier-au-Court 08 488

Retheli[muuda | muuda lähteteksti]

Asfeldi kanton

  1. Aire 08 004
  2. Asfeld 08 024
  3. Avaux 08 039
  4. Balham 08 044
  5. Bergnicourt 08 060
  6. Blanzy-la-Salonnaise 08 070
  7. Brienne-sur-Aisne 08 084
  8. L'Écaille 08 148
  9. Gomont 08 195
  10. Houdilcourt 08 229
  11. Poilcourt-Sydney 08 340
  12. Roizy 08 368
  13. Saint-Germainmont 08 381
  14. Saint-Remy-le-Petit 08 397
  15. Sault-Saint-Remy 08 404
  16. Le Thour 08 451
  17. Vieux-lès-Asfeld 08 473
  18. Villers-devant-le-Thour 08 476

Château-Porcien' kanton

  1. Avançon 08 038
  2. Banogne-Recouvrance 08 046
  3. Château-Porcien 08 107
  4. Condé-lès-Herpy 08 126
  5. Écly 08 150
  6. Hannogne-Saint-Rémy 08 210
  7. Hauteville 08 219
  8. Herpy-l'Arlésienne 08 225
  9. Inaumont 08 234
  10. Saint-Fergeux 08 380
  11. Saint-Loup-en-Champagne 08 386
  12. Saint-Quentin-le-Petit 08 396
  13. Seraincourt 08 413
  14. Sévigny-Waleppe 08 418
  15. Son 08 426
  16. Taizy 08 438

Chaumont-Porcien' kanton

  1. Chappes 08 102
  2. Chaumont-Porcien 08 113
  3. Doumely-Bégny 08 143
  4. Draize 08 146
  5. Fraillicourt 08 178
  6. Givron 08 192
  7. Montmeillant 08 307
  8. Remaucourt 08 356
  9. Renneville 08 360
  10. Rocquigny 08 366
  11. La Romagne 08 369
  12. Rubigny 08 372
  13. Saint-Jean-aux-Bois 08 382
  14. Vaux-lès-Rubigny 08 465

Juniville'i kanton

  1. Alincourt 08 005
  2. Annelles 08 014
  3. Aussonce 08 032
  4. Bignicourt 08 066
  5. Le Châtelet-sur-Retourne 08 111
  6. Juniville 08 239
  7. Ménil-Annelles 08 286
  8. Ménil-Lépinois 08 287
  9. Neuflize 08 314
  10. La Neuville-en-Tourne-à-Fuy 08 320
  11. Perthes 08 339
  12. Tagnon 08 435
  13. Ville-sur-Retourne 08 484

Novion-Porcien' kanton

  1. Auboncourt-Vauzelles 08 027
  2. Chesnois-Auboncourt 08 117
  3. Corny-Machéroménil 08 132
  4. Faissault 08 163
  5. Faux 08 165
  6. Grandchamp 08 196
  7. Hagnicourt 08 205
  8. Justine-Herbigny 08 240
  9. Lucquy 08 262
  10. Mesmont 08 288
  11. La Neuville-lès-Wasigny 08 323
  12. Neuvizy 08 324
  13. Novion-Porcien 08 329
  14. Puiseux 08 348
  15. Saulces-Monclin 08 402
  16. Sery 08 415
  17. Sorcy-Bauthémont 08 428
  18. Vaux-Montreuil 08 467
  19. Viel-Saint-Remy 08 472
  20. Villers-le-Tourneur 08 479
  21. Wagnon 08 496
  22. Wasigny 08 499
  23. Wignicourt 08 500

Retheli kanton

  1. Acy-Romance 08 001
  2. Amagne 08 008
  3. Ambly-Fleury 08 010
  4. Arnicourt 08 021
  5. Barby 08 048
  6. Bertoncourt 08 062
  7. Biermes 08 064
  8. Coucy 08 133
  9. Doux 08 144
  10. Mont-Laurent 08 306
  11. Nanteuil-sur-Aisne 08 313
  12. Novy-Chevrières 08 330
  13. Rethel 08 362
  14. Sault-lès-Rethel 08 403
  15. Seuil 08 416
  16. Sorbon 08 427
  17. Thugny-Trugny 08 452

Sedan[muuda | muuda lähteteksti]

Carignani kanton

  1. Auflance 08 029
  2. Bièvres 08 065
  3. Blagny 08 067
  4. Carignan 08 090
  5. Les Deux-Villes 08 138
  6. La Ferté-sur-Chiers 08 168
  7. Fromy 08 184
  8. Herbeuval 08 223
  9. Linay 08 255
  10. Malandry 08 269
  11. Margny 08 275
  12. Margut 08 276
  13. Matton-et-Clémency 08 281
  14. Messincourt 08 289
  15. Mogues 08 291
  16. Moiry 08 293
  17. Osnes 08 336
  18. Puilly-et-Charbeaux 08 347
  19. Pure 08 349
  20. Sachy 08 375
  21. Sailly 08 376
  22. Sapogne-sur-Marche 08 399
  23. Signy-Montlibert 08 421
  24. Tremblois-lès-Carignan 08 459
  25. Villy 08 485
  26. Williers 08 501

Mouzoni kanton

  1. Amblimont 08 009
  2. Autrecourt-et-Pourron 08 034
  3. Beaumont-en-Argonne 08 055
  4. Brévilly 08 083
  5. Douzy 08 145
  6. Euilly-et-Lombut 08 159
  7. Létanne 08 252
  8. Mairy 08 267
  9. Mouzon 08 311
  10. Tétaigne 08 444
  11. Vaux-lès-Mouzon 08 466
  12. Villers-devant-Mouzon 08 477
  13. Yoncq 08 502

Raucourt-et-Flaba kanton

  1. Angecourt 08 013
  2. Artaise-le-Vivier 08 023
  3. La Besace 08 063
  4. Bulson 08 088
  5. Chémery-sur-Bar 08 115
  6. Haraucourt 08 211
  7. Maisoncelle-et-Villers 08 268
  8. Le Mont-Dieu 08 300
  9. La Neuville-à-Maire 08 317
  10. Raucourt-et-Flaba 08 354
  11. Remilly-Aillicourt 08 357
  12. Stonne 08 430

Sedan-Ida kanton

  1. Balan 08 043
  2. Bazeilles 08 053
  3. Daigny 08 136
  4. Escombres-et-le-Chesnois 08 153
  5. Francheval 08 179
  6. La Moncelle 08 294
  7. Pouru-aux-Bois 08 342
  8. Pouru-Saint-Remy 08 343
  9. Rubécourt-et-Lamécourt 08 371
  10. Sedan 08 409
  11. Villers-Cernay 08 475

Sedan-Lääne kanton

  1. Bosseval-et-Briancourt 08 072
  2. Chéhéry 08 114
  3. Cheveuges 08 119
  4. Donchery 08 142
  5. Noyers-Pont-Maugis 08 331
  6. Saint-Aignan 08 377
  7. Saint-Menges 08 391
  8. Sedan 08 409
  9. Thelonne 08 445
  10. Villers-sur-Bar 08 481
  11. Vrigne-aux-Bois 08 491
  12. Wadelincourt 08 494

Sedan-Põhja kanton

  1. La Chapelle 08 101
  2. Fleigneux 08 170
  3. Floing 08 174
  4. Givonne 08 191
  5. Glaire 08 194
  6. Illy 08 232
  7. Sedan 08 409

Vouziers[muuda | muuda lähteteksti]

Attigny kanton

  1. Alland'Huy-et-Sausseuil 08 006
  2. Attigny 08 025
  3. Charbogne 08 103
  4. Chuffilly-Roche 08 123
  5. Coulommes-et-Marqueny 08 134
  6. Givry 08 193
  7. Rilly-sur-Aisne 08 364
  8. Sainte-Vaubourg 08 398
  9. Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux 08 384
  10. Saulces-Champenoises 08 401
  11. Semuy 08 411
  12. Vaux-Champagne 08 462
  13. Voncq 08 489

Buzancy kanton

  1. Bar-lès-Buzancy 08 049
  2. Bayonville 08 052
  3. Belval-Bois-des-Dames 08 059
  4. La Berlière 08 061
  5. Briquenay 08 086
  6. Buzancy 08 089
  7. Fossé 08 176
  8. Harricourt 08 215
  9. Imécourt 08 233
  10. Landres-et-Saint-Georges 08 246
  11. Nouart 08 326 commntons
  12. Oches 08 332 comtons
  13. Saint-Pierremont 08 394
  14. Sommauthe 08 424
  15. Tailly 08 437
  16. Thénorgues 08 446
  17. Vaux-en-Dieulet 08 463
  18. Verpel 08 470

Le Chesne kanton

  1. Les Alleux 08 007
  2. Authe 08 033
  3. Autruche 08 035
  4. Belleville-et-Châtillon-sur-Bar 08 057
  5. Boult-aux-Bois 08 075
  6. Brieulles-sur-Bar 08 085
  7. Le Chesne 08 116
  8. Germont 08 186
  9. Les Grandes-Armoises 08 019
  10. Louvergny 08 261
  11. Montgon 08 301
  12. Noirval 08 325
  13. Les Petites-Armoises 08 020
  14. Sauville 08 405
  15. Sy 08 434
  16. Tannay 08 439
  17. Verrières 08 471

Grandpré kanton

  1. Apremont 08 017
  2. Beffu-et-le-Morthomme 08 056
  3. Champigneulle 08 098
  4. Chatel-Chéhéry 08 109
  5. Chevières 08 120
  6. Cornay 08 131
  7. Exermont 08 161
  8. Fléville 08 171
  9. Grandham 08 197
  10. Grandpré 08 198
  11. Lançon 08 245
  12. Marcq 08 274
  13. Mouron 08 310
  14. Olizy-Primat 08 333
  15. Saint-Juvin 08 383
  16. Senuc 08 412
  17. Sommerance 08 425
  18. Termes 08 441

Machault kanton

  1. Cauroy 08 092
  2. Chardeny 08 104
  3. Dricourt 08 147
  4. Hauviné 08 220
  5. Leffincourt 08 250
  6. Machault 08 264
  7. Mont-Saint-Remy 08 309
  8. Pauvres 08 338
  9. Quilly 08 351
  10. Saint-Clément-à-Arnes 08 378
  11. Saint-Étienne-à-Arnes 08 379
  12. Saint-Pierre-à-Arnes 08 393
  13. Semide 08 410
  14. Tourcelles-Chaumont 08 455

Monthois kanton

  1. Ardeuil-et-Montfauxelles 08 018
  2. Aure 08 031
  3. Autry 08 036
  4. Bouconville 08 074
  5. Brécy-Brières 08 082
  6. Challerange 08 097
  7. Condé-lès-Autry 08 128
  8. Liry 08 256
  9. Manre 08 271
  10. Marvaux-Vieux 08 280
  11. Montcheutin 08 296
  12. Monthois 08 303
  13. Mont-Saint-Martin 08 308
  14. Saint-Morel 08 392
  15. Savigny-sur-Aisne 08 406
  16. Séchault 08 407
  17. Sugny 08 431
  18. Vaux-lès-Mouron 08 464

Tourteron kanton

  1. Écordal 08 151
  2. Guincourt 08 204
  3. Jonval 08 238
  4. Lametz 08 244
  5. Marquigny 08 278
  6. Neuville-Day 08 321
  7. La Sabotterie 08 374
  8. Saint-Loup-Terrier 08 387
  9. Suzanne 08 433
  10. Tourteron 08 458

Vouziers kanton

  1. Ballay 08 045
  2. Bourcq 08 077
  3. Contreuve 08 130
  4. La Croix-aux-Bois 08 135
  5. Falaise 08 164
  6. Grivy-Loisy 08 200
  7. Longwé 08 259
  8. Mars-sous-Bourcq 08 279
  9. Quatre-Champs 08 350
  10. Sainte-Marie 08 390
  11. Terron-sur-Aisne 08 443
  12. Toges 08 453
  13. Vandy 08 461
  14. Vouziers 08 490
  15. Vrizy 08 493