Ardèche'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Ardèche'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vald Annonay on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Largentière[muuda | muuda lähteteksti]

Antraigues-sur-Volane'i kanton

  1. Aizac 07 003
  2. Antraigues-sur-Volane 07 011
  3. Asperjoc 07 016
  4. Genestelle 07 093
  5. Juvinas 07 111
  6. Labastide-sur-Bésorgues 07 112
  7. Lachamp-Raphaël 07 120
  8. Laviolle 07 139
  9. Mézilhac 07 158
  10. Saint-Andéol-de-Vals 07 210
  11. Saint-Joseph-des-Bancs 07 251

Aubenas' kanton

  1. Ailhon 07 002
  2. Aubenas 07 019
  3. Fons 07 091
  4. Lachapelle-sous-Aubenas 07 122
  5. Lentillères 07 141
  6. Mercuer 07 155
  7. Saint-Didier-sous-Aubenas 07 229
  8. Saint-Étienne-de-Fontbellon 07 231
  9. Saint-Sernin 07 296

Burzet' kanton

  1. Burzet 07 045
  2. Péreyres 07 173
  3. Sagnes-et-Goudoulet 07 203
  4. Sainte-Eulalie 07 235
  5. Saint-Pierre-de-Colombier 07 282

Coucouroni kanton

  1. Coucouron 07 071
  2. Issanlas 07 105
  3. Issarlès 07 106
  4. Le Lac-d'Issarlès 07 119
  5. Lachapelle-Graillouse 07 121
  6. Lanarce 07 130
  7. Lavillatte 07 137
  8. Lespéron 07 142

Joyeuse'i kanton

  1. Beaulieu 07 028
  2. Chandolas 07 053
  3. Faugères 07 088
  4. Grospierres 07 101
  5. Joyeuse 07 110
  6. Labeaume 07 115
  7. Lablachère 07 117
  8. Payzac 07 171
  9. Planzolles 07 176
  10. Ribes 07 189
  11. Rosières 07 199
  12. Sablières 07 202
  13. Saint-Alban-Auriolles 07 207
  14. Saint-André-Lachamp 07 213
  15. Saint-Genest-de-Beauzon 07 238
  16. Vernon 07 336

Largentière'i kanton

  1. Chassiers 07 058
  2. Chauzon 07 061
  3. Chazeaux 07 062
  4. Joannas 07 109
  5. Largentière 07 132
  6. Laurac-en-Vivarais 07 134
  7. Montréal 07 162
  8. Prunet 07 187
  9. Rocher 07 193
  10. Rocles 07 196
  11. Sanilhac 07 307
  12. Tauriers 07 318
  13. Uzer 07 327
  14. Vinezac 07 343

Montpezat-sous-Bauzoni kanton

  1. Le Béage 07 026
  2. Cros-de-Géorand 07 075
  3. Mazan-l'Abbaye 07 154
  4. Montpezat-sous-Bauzon 07 161
  5. Le Roux 07 200
  6. Saint-Cirgues-en-Montagne 07 224
  7. Usclades-et-Rieutord 07 326

Saint-Étienne-de-Lugdarèsi kanton

  1. Borne 07 038
  2. Cellier-du-Luc 07 047
  3. Laval-d'Aurelle 07 135
  4. Laveyrune 07 136
  5. Le Plagnal 07 175
  6. Saint-Alban-en-Montagne 07 206
  7. Saint-Étienne-de-Lugdarès 07 232
  8. Saint-Laurent-les-Bains 07 262

Thueyts'i kanton

  1. Astet 07 018
  2. Barnas 07 025
  3. Chirols 07 065
  4. Fabras 07 087
  5. Jaujac 07 107
  6. Lalevade-d'Ardèche 07 127
  7. Mayres 07 153
  8. Meyras 07 156
  9. Pont-de-Labeaume 07 178
  10. Prades 07 182
  11. Saint-Cirgues-de-Prades 07 223
  12. La Souche 07 315
  13. Thueyts 07 322

Valgorge'i kanton

  1. Beaumont 07 029
  2. Dompnac 07 081
  3. Laboule 07 118
  4. Loubaresse 07 144
  5. Montselgues 07 163
  6. Saint-Mélany 07 275
  7. Valgorge 07 329

Vallon-Pont-d'Arc'i kanton

  1. Balazuc 07 023
  2. Bessas 07 033
  3. Labastide-de-Virac 07 113
  4. Lagorce 07 126
  5. Orgnac-l'Aven 07 168
  6. Pradons 07 183
  7. Ruoms 07 201
  8. Salavas 07 304
  9. Sampzon 07 306
  10. Vagnas 07 328
  11. Vallon-Pont-d'Arc 07 330

Les Vansi kanton

  1. Les Assions 07 017
  2. Banne 07 024
  3. Berrias-et-Casteljau 07 031
  4. Chambonas 07 050
  5. Gravières 07 100
  6. Malarce-sur-la-Thines 07 147
  7. Malbosc 07 148
  8. Saint-André-de-Cruzières 07 211
  9. Sainte-Marguerite-Lafigère 07 266
  10. Saint-Paul-le-Jeune 07 280
  11. Saint-Pierre-Saint-Jean 07 284
  12. Saint-Sauveur-de-Cruzières 07 294
  13. Les Salelles 07 305
  14. Les Vans 07 334

Villeneuve-de-Bergi kanton

  1. Berzème 07 032
  2. Darbres 07 077
  3. Lanas 07 131
  4. Lavilledieu 07 138
  5. Lussas 07 145
  6. Mirabel 07 159
  7. Rochecolombe 07 190
  8. Saint-Andéol-de-Berg 07 208
  9. Saint-Germain 07 241
  10. Saint-Gineis-en-Coiron 07 242
  11. Saint-Jean-le-Centenier 07 247
  12. Saint-Laurent-sous-Coiron 07 263
  13. Saint-Maurice-d'Ardèche 07 272
  14. Saint-Maurice-d'Ibie 07 273
  15. Saint-Pons 07 287
  16. Villeneuve-de-Berg 07 341
  17. Vogüé 07 348

Vals-les-Bains' kanton

  1. Labégude 07 116
  2. Saint-Étienne-de-Boulogne 07 230
  3. Saint-Julien-du-Serre 07 254
  4. Saint-Michel-de-Boulogne 07 277
  5. Saint-Privat 07 289
  6. Ucel 07 325
  7. Vals-les-Bains 07 331
  8. Vesseaux 07 339

Privas[muuda | muuda lähteteksti]

Bourg-Saint-Andéoli kanton

  1. Bidon 07 034
  2. Bourg-Saint-Andéol 07 042
  3. Gras 07 099
  4. Larnas 07 133
  5. Saint-Just-d'Ardèche 07 259
  6. Saint-Marcel-d'Ardèche 07 264
  7. Saint-Martin-d'Ardèche 07 268
  8. Saint-Montan 07 279
  9. Saint-Remèze 07 291

Chomérac'i kanton

  1. Baix 07 022
  2. Chomérac 07 066
  3. Le Pouzin 07 181
  4. Rochessauve 07 194
  5. Saint-Bauzile 07 219
  6. Saint-Julien-en-Saint-Alban 07 255
  7. Saint-Lager-Bressac 07 260
  8. Saint-Symphorien-sous-Chomérac 07 298

Privas'i kanton

  1. Ajoux 07 004
  2. Alissas 07 008
  3. Coux 07 072
  4. Creysseilles 07 074
  5. Dunière-sur-Eyrieux 07 083
  6. Flaviac 07 090
  7. Freyssenet 07 092
  8. Gourdon 07 098
  9. Lyas 07 146
  10. Les Ollières-sur-Eyrieux 07 167
  11. Pourchères 07 179
  12. Pranles 07 184
  13. Privas 07 186
  14. Saint-Priest 07 288
  15. Saint-Vincent-de-Durfort 07 303
  16. Veyras 07 340

Rochemaure'i kanton

  1. Cruas 07 076
  2. Meysse 07 157
  3. Rochemaure 07 191
  4. Saint-Martin-sur-Lavezon 07 270
  5. Saint-Pierre-la-Roche 07 283
  6. Saint-Vincent-de-Barrès 07 302
  7. Sceautres 07 311

Saint-Pierreville'i kanton

  1. Albon-d'Ardèche 07 006
  2. Beauvène 07 030
  3. Gluiras 07 096
  4. Issamoulenc 07 104
  5. Marcols-les-Eaux 07 149
  6. Saint-Étienne-de-Serre 07 233
  7. Saint-Julien-du-Gua 07 253
  8. Saint-Pierreville 07 286
  9. Saint-Sauveur-de-Montagut 07 295

Viviers'i kanton

  1. Alba-la-Romaine 07 005
  2. Aubignas 07 020
  3. Saint-Thomé 07 300
  4. Le Teil 07 319
  5. Valvignères 07 332
  6. Viviers 07 346

La Voulte-sur-Rhône'i kanton

  1. Beauchastel 07 027
  2. Charmes-sur-Rhône 07 055
  3. Gilhac-et-Bruzac 07 094
  4. Rompon 07 198
  5. Saint-Cierge-la-Serre 07 221
  6. Saint-Fortunat-sur-Eyrieux 07 237
  7. Saint-Georges-les-Bains 07 240
  8. Saint-Laurent-du-Pape 07 261
  9. Saint-Michel-de-Chabrillanoux 07 278
  10. La Voulte-sur-Rhône 07 349

Tournon-sur-Rhône[muuda | muuda lähteteksti]

Annonay-Lõuna kanton

  1. Annonay 07 010
  2. Monestier 07 160
  3. Roiffieux 07 197
  4. Saint-Julien-Vocance 07 258
  5. Talencieux 07 317
  6. Vanosc 07 333
  7. Vernosc-lès-Annonay 07 337
  8. Villevocance 07 342
  9. Vocance 07 347

Annonay-Põhja kanton

  1. Annonay 07 010
  2. Boulieu-lès-Annonay 07 041
  3. Davézieux 07 078
  4. Saint-Clair 07 225
  5. Saint-Cyr 07 227
  6. Saint-Marcel-lès-Annonay 07 265

Le Cheylard'i kanton

  1. Accons 07 001
  2. Le Chambon 07 049
  3. Le Cheylard 07 064
  4. Dornas 07 082
  5. Jaunac 07 108
  6. Mariac 07 150
  7. Nonières 07 165
  8. Saint-Andéol-de-Fourchades 07 209
  9. Saint-Barthélemy-le-Meil 07 215
  10. Saint-Christol 07 220
  11. Saint-Cierge-sous-le-Cheylard 07 222
  12. Saint-Genest-Lachamp 07 239
  13. Saint-Julien-Labrousse 07 256
  14. Saint-Michel-d'Aurance 07 276

Lamastre'i kanton

  1. Le Crestet 07 073
  2. Désaignes 07 079
  3. Empurany 07 085
  4. Gilhoc-sur-Ormèze 07 095
  5. Lamastre 07 129
  6. Nozières 07 166
  7. Saint-Barthélemy-Grozon 07 216
  8. Saint-Basile 07 218
  9. Saint-Prix 07 290

Saint-Agrève'i kanton

  1. Devesset 07 080
  2. Labatie-d'Andaure 07 114
  3. Mars 07 151
  4. Rochepaule 07 192
  5. Saint-Agrève 07 204
  6. Saint-André-en-Vivarais 07 212
  7. Saint-Jeure-d'Andaure 07 249

Saint-Félicieni kanton

  1. Arlebosc 07 014
  2. Bozas 07 039
  3. Colombier-le-Vieux 07 069
  4. Lafarre 07 124
  5. Pailharès 07 170
  6. Saint-Félicien 07 236
  7. Saint-Victor 07 301
  8. Vaudevant 07 335

Saint-Martin-de-Valamas' kanton

  1. Arcens 07 012
  2. Borée 07 037
  3. Chanéac 07 054
  4. Intres 07 103
  5. Lachapelle-sous-Chanéac 07 123
  6. La Rochette 07 195
  7. Saint-Clément 07 226
  8. Saint-Jean-Roure 07 248
  9. Saint-Julien-Boutières 07 252
  10. Saint-Martial 07 267
  11. Saint-Martin-de-Valamas 07 269

Saint-Péray kanton

  1. Alboussière 07 007
  2. Champis 07 052
  3. Châteaubourg 07 059
  4. Cornas 07 070
  5. Guilherand-Granges 07 102
  6. Saint-Péray 07 281
  7. Saint-Romain-de-Lerps 07 293
  8. Saint-Sylvestre 07 297
  9. Soyons 07 316
  10. Toulaud 07 323

Satillieu' kanton

  1. Ardoix 07 013
  2. Lalouvesc 07 128
  3. Préaux 07 185
  4. Quintenas 07 188
  5. Saint-Alban-d'Ay 07 205
  6. Saint-Jeure-d'Ay 07 250
  7. Saint-Pierre-sur-Doux 07 285
  8. Saint-Romain-d'Ay 07 292
  9. Saint-Symphorien-de-Mahun 07 299
  10. Satillieu 07 309

Serrières'i kanton

  1. Andance 07 009
  2. Bogy 07 036
  3. Brossainc 07 044
  4. Champagne 07 051
  5. Charnas 07 056
  6. Colombier-le-Cardinal 07 067
  7. Félines 07 089
  8. Limony 07 143
  9. Peaugres 07 172
  10. Peyraud 07 174
  11. Saint-Désirat 07 228
  12. Saint-Étienne-de-Valoux 07 234
  13. Saint-Jacques-d'Atticieux 07 243
  14. Savas 07 310
  15. Serrières 07 313
  16. Thorrenc 07 321
  17. Vinzieux 07 344

Tournon-sur-Rhône'i kanton

  1. Arras-sur-Rhône 07 015
  2. Boucieu-le-Roi 07 040
  3. Cheminas 07 063
  4. Colombier-le-Jeune 07 068
  5. Eclassan 07 084
  6. Étables 07 086
  7. Glun 07 097
  8. Lemps 07 140
  9. Mauves 07 152
  10. Ozon 07 169
  11. Plats 07 177
  12. Saint-Barthélemy-le-Plain 07 217
  13. Saint-Jean-de-Muzols 07 245
  14. Sarras 07 308
  15. Sécheras 07 312
  16. Tournon-sur-Rhône 07 324
  17. Vion 07 345

Vernoux-en-Vivarais' kanton

  1. Boffres 07 035
  2. Chalencon 07 048
  3. Châteauneuf-de-Vernoux 07 060
  4. Saint-Apollinaire-de-Rias 07 214
  5. Saint-Jean-Chambre 07 244
  6. Saint-Julien-le-Roux 07 257
  7. Saint-Maurice-en-Chalencon 07 274
  8. Silhac 07 314
  9. Vernoux-en-Vivarais 07 338