Ann Lee

Allikas: Vikipeedia

Annerley Emma Gordon (sündinud 12. novembril 1967 Sheffieldis), artistnimega tuntud kui Ann Lee, on Suurbritannias tegutsev Eurodance'i laulja ja laulukirjutaja, kes sai tuntuse 1990. aastate lõpus. Ta on tuntud peamiselt oma 1999. aasta hitt-singlite "2 Times" ja "Voices" poolest.

1980-ndate lõpus Itaaliasse elama asudes avaldas ta Itaalia A.Beat-C toel mõned Eurobeat'i soolosinglid nimede all Annerley Gordon ja Annalize.

Tema esimene soolosingel nimega "Ann Lee" oli "2 Times", mis ilmus algselt 1998. aastal. See ilmus uuesti 1999. aasta alguses ja sellest sai Austrias, Prantsusmaal, Saksamaal, Itaalias, Hollandis ja Norras Top 10 hitt, samuti Austraalias ja Uus-Meremaal. Samuti jõudis "2 Times" kodumaal Suurbritannias Top 10-sse, ning jõudis esikohale Flandrias ja Taanis. Kanadas jõudis see edetabelis 14. kohale. "2 Times" esitati 2001. aasta filmis Head Over Heels kui filmi tunnuslaulu.

Tema teisel singlil "Voices" läks tunduvalt halvemini, ehkki see oli Tšehhi Vabariigis, Taanis ja Hispaanias Top 10 ning Ühendkuningriigis Top 30.

2007. aastal naasis Lee uue albumiga So Alive singliga "Catches Your Love". 2009. aastal andis Lee välja Off Limitsi toel uue singli "2 People". Sama aasta detsembris laulis Lee vokaali Favretto singlile "I Get The Feeling", mille andis välja ka Off Limits.

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]