Allier' departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Allier' departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Cusset, Montluçon, Moulins ja Vichy on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Montluçon[muuda | muuda lähteteksti]

Cérilly kanton

  1. Ainay-le-Château 03 003
  2. Braize 03 037
  3. Cérilly 03 048
  4. Isle-et-Bardais 03 130
  5. Lételon 03 143
  6. Meaulne 03 168
  7. Saint-Bonnet-Tronçais 03 221
  8. Theneuille 03 282
  9. Urçay 03 293
  10. Valigny 03 296
  11. Le Vilhain 03 313
  12. Vitray 03 318

Commentry kanton

  1. Colombier 03 081
  2. Commentry 03 082
  3. Hyds 03 129
  4. Malicorne 03 159

Domérat-Montluçon-Loode kanton

  1. Domérat 03 101
  2. Montluçon 03 185

Ébreuili kanton

  1. Bellenaves 03 022
  2. Chirat-l'Église 03 077
  3. Chouvigny 03 078
  4. Coutansouze 03 089
  5. Ébreuil 03 107
  6. Échassières 03 108
  7. Lalizolle 03 135
  8. Louroux-de-Bouble 03 152
  9. Nades 03 192
  10. Naves 03 194
  11. Sussat 03 276
  12. Valignat 03 295
  13. Veauce 03 302
  14. Vicq 03 311

Hérissoni kanton

  1. Audes 03 010
  2. Bizeneuille 03 031
  3. Le Brethon 03 041
  4. Cosne-d'Allier 03 084
  5. Estivareilles 03 111
  6. Givarlais 03 123
  7. Hérisson 03 127
  8. Louroux-Bourbonnais 03 150
  9. Louroux-Hodement 03 153
  10. Maillet 03 158
  11. Nassigny 03 193
  12. Reugny 03 213
  13. Saint-Caprais 03 222
  14. Sauvagny 03 269
  15. Tortezais 03 285
  16. Vallon-en-Sully 03 297
  17. Venas 03 303

Hurieli kanton

  1. Archignat 03 005
  2. Chambérat 03 051
  3. La Chapelaude 03 055
  4. Chazemais 03 072
  5. Courçais 03 088
  6. Huriel 03 128
  7. Mesples 03 172
  8. Saint-Désiré 03 225
  9. Saint-Éloy-d'Allier 03 228
  10. Saint-Martinien 03 246
  11. Saint-Palais 03 249
  12. Saint-Sauvier 03 259
  13. Treignat 03 288
  14. Viplaix 03 317

Marcillat-en-Combraille'i kanton

  1. Arpheuilles-Saint-Priest 03 007
  2. La Celle 03 047
  3. Durdat-Larequille 03 106
  4. Marcillat-en-Combraille 03 161
  5. Mazirat 03 167
  6. La Petite-Marche 03 206
  7. Ronnet 03 216
  8. Sainte-Thérence 03 261
  9. Saint-Fargeol 03 231
  10. Saint-Genest 03 233
  11. Saint-Marcel-en-Marcillat 03 244
  12. Terjat 03 280
  13. Villebret 03 314

Montluçon-Ida kanton

  1. Chamblet 03 052
  2. Deneuille-les-Mines 03 097
  3. Désertines 03 098
  4. Montluçon 03 185
  5. Saint-Angel 03 217
  6. Verneix 03 305

Montluçon-Kirde kanton

  1. Montluçon 03 185
  2. Saint-Victor 03 262
  3. Vaux 03 301

Montluçon-Lõuna kanton

  1. Lavault-Sainte-Anne 03 140
  2. Lignerolles 03 145
  3. Montluçon 03 185
  4. Néris-les-Bains 03 195
  5. Teillet-Argenty 03 279

Montluçon-Lääne kanton

  1. Lamaids 03 136
  2. Montluçon 03 185
  3. Prémilhat 03 211
  4. Quinssaines 03 212

Montmarault' kanton

  1. Beaune-d'Allier 03 020
  2. Bézenet 03 027
  3. Blomard 03 032
  4. Chappes 03 058
  5. Chavenon 03 070
  6. Doyet 03 104
  7. Louroux-de-Beaune 03 151
  8. Montmarault 03 186
  9. Montvicq 03 189
  10. Murat 03 191
  11. Saint-Bonnet-de-Four 03 219
  12. Saint-Marcel-en-Murat 03 243
  13. Saint-Priest-en-Murat 03 256
  14. Sazeret 03 270
  15. Vernusse 03 308
  16. Villefranche-d'Allier 03 315

Moulins[muuda | muuda lähteteksti]

Bourbon-l'Archambault' kanton

  1. Bourbon-l'Archambault 03 036
  2. Buxières-les-Mines 03 046
  3. Franchesse 03 117
  4. Saint-Aubin-le-Monial 03 218
  5. Saint-Hilaire 03 238
  6. Saint-Plaisir 03 251
  7. Vieure 03 312
  8. Ygrande 03 320

Chantelle'i kanton

  1. Barberier 03 016
  2. Chantelle 03 053
  3. Chareil-Cintrat 03 059
  4. Charroux 03 062
  5. Chezelle 03 075
  6. Deneuille-lès-Chantelle 03 096
  7. Étroussat 03 112
  8. Fleuriel 03 115
  9. Fourilles 03 116
  10. Monestier 03 175
  11. Saint-Germain-de-Salles 03 237
  12. Target 03 277
  13. Taxat-Senat 03 278
  14. Ussel-d'Allier 03 294
  15. Voussac 03 319

Chevagnes'i kanton

  1. Beaulon 03 019
  2. La Chapelle-aux-Chasses 03 057
  3. Chevagnes 03 074
  4. Chézy 03 076
  5. Gannay-sur-Loire 03 119
  6. Garnat-sur-Engièvre 03 120
  7. Lusigny 03 156
  8. Paray-le-Frésil 03 203
  9. Saint-Martin-des-Lais 03 245
  10. Thiel-sur-Acolin 03 283

Dompierre-sur-Besbre'i kanton

  1. Coulanges 03 086
  2. Diou 03 100
  3. Dompierre-sur-Besbre 03 102
  4. Molinet 03 173
  5. Monétay-sur-Loire 03 177
  6. Pierrefitte-sur-Loire 03 207
  7. Saint-Pourçain-sur-Besbre 03 253
  8. Saligny-sur-Roudon 03 265
  9. Vaumas 03 300

Lurcy-Lévise kanton

  1. Château-sur-Allier 03 064
  2. Couleuvre 03 087
  3. Couzon 03 090
  4. Limoise 03 146
  5. Lurcy-Lévis 03 155
  6. Neure 03 198
  7. Pouzy-Mésangy 03 210
  8. Saint-Léopardin-d'Augy 03 241
  9. Le Veurdre 03 309

Le Montet' kanton

  1. Châtel-de-Neuvre 03 065
  2. Châtillon 03 069
  3. Cressanges 03 092
  4. Deux-Chaises 03 099
  5. Meillard 03 169
  6. Le Montet 03 183
  7. Rocles 03 214
  8. Saint-Sornin 03 260
  9. Le Theil 03 281
  10. Treban 03 287
  11. Tronget 03 292

Moulins-Lõuna kanton

  1. Bressolles 03 040
  2. Moulins 03 190
  3. Toulon-sur-Allier 03 286

Moulins-Lääne kanton

  1. Aubigny 03 009
  2. Avermes 03 013
  3. Bagneux 03 015
  4. Coulandon 03 085
  5. Montilly 03 184
  6. Moulins 03 190
  7. Neuvy 03 200

Neuilly-le-Réali kanton

  1. Bessay-sur-Allier 03 025
  2. Chapeau 03 054
  3. La Ferté-Hauterive 03 114
  4. Gouise 03 124
  5. Mercy 03 171
  6. Montbeugny 03 180
  7. Neuilly-le-Réal 03 197
  8. Saint-Gérand-de-Vaux 03 234
  9. Saint-Voir 03 263

Saint-Pourçain-sur-Sioule'i kanton

  1. Bayet 03 018
  2. Bransat 03 038
  3. Cesset 03 049
  4. Contigny 03 083
  5. Laféline 03 134
  6. Loriges 03 148
  7. Louchy-Montfand 03 149
  8. Marcenat 03 160
  9. Monétay-sur-Allier 03 176
  10. Montord 03 188
  11. Paray-sous-Briailles 03 204
  12. Saint-Pourçain-sur-Sioule 03 254
  13. Saulcet 03 267
  14. Verneuil-en-Bourbonnais 03 307

Souvigny kanton

  1. Agonges 03 002
  2. Autry-Issards 03 012
  3. Besson 03 026
  4. Bresnay 03 039
  5. Chemilly 03 073
  6. Gipcy 03 122
  7. Marigny 03 162
  8. Meillers 03 170
  9. Noyant-d'Allier 03 202
  10. Saint-Menoux 03 247
  11. Souvigny 03 275

Yzeure'i kanton

  1. Aurouër 03 011
  2. Gennetines 03 121
  3. Saint-Ennemond 03 229
  4. Trévol 03 290
  5. Villeneuve-sur-Allier 03 316
  6. Yzeure 03 321

Vichy[muuda | muuda lähteteksti]

Cusset-Lõuna kanton

  1. Abrest 03 001
  2. Busset 03 045
  3. La Chapelle 03 056
  4. Cusset 03 095
  5. Mariol 03 163
  6. Molles 03 174
  7. Saint-Yorre 03 264
  8. Le Vernet 03 306

Cusset-Põhja kanton

  1. Bost 03 033
  2. Creuzier-le-Neuf 03 093
  3. Creuzier-le-Vieux 03 094
  4. Cusset 03 095

Le Donjoni kanton

  1. Avrilly 03 014
  2. Le Bouchaud 03 035
  3. Chassenard 03 063
  4. Le Donjon 03 103
  5. Lenax 03 142
  6. Loddes 03 147
  7. Luneau 03 154
  8. Montaiguët-en-Forez 03 178
  9. Montcombroux-les-Mines 03 181
  10. Neuilly-en-Donjon 03 196
  11. Le Pin 03 208
  12. Saint-Didier-en-Donjon 03 226
  13. Saint-Léger-sur-Vouzance 03 239

Escurolles'i kanton

  1. Bellerive-sur-Allier 03 023
  2. Broût-Vernet 03 043
  3. Brugheas 03 044
  4. Charmeil 03 060
  5. Cognat-Lyonne 03 080
  6. Escurolles 03 109
  7. Espinasse-Vozelle 03 110
  8. Hauterive 03 126
  9. Saint-Didier-la-Forêt 03 227
  10. Saint-Pont 03 252
  11. Saint-Rémy-en-Rollat 03 258
  12. Serbannes 03 271
  13. Vendat 03 304

Gannati kanton

  1. Bègues 03 021
  2. Biozat 03 030
  3. Charmes 03 061
  4. Gannat 03 118
  5. Jenzat 03 133
  6. Le Mayet-d'École 03 164
  7. Mazerier 03 166
  8. Monteignet-sur-l'Andelot 03 182
  9. Poëzat 03 209
  10. Saint-Bonnet-de-Rochefort 03 220
  11. Saint-Priest-d'Andelot 03 255
  12. Saulzet 03 268

Jaligny-sur-Besbre'i kanton

  1. Bert 03 024
  2. Châtelperron 03 067
  3. Chavroches 03 071
  4. Cindré 03 079
  5. Jaligny-sur-Besbre 03 132
  6. Liernolles 03 144
  7. Saint-Léon 03 240
  8. Sorbier 03 274
  9. Thionne 03 284
  10. Treteau 03 289
  11. Trézelles 03 291
  12. Varennes-sur-Tèche 03 299

Lapalisse'i kanton

  1. Andelaroche 03 004
  2. Arfeuilles 03 006
  3. Barrais-Bussolles 03 017
  4. Billezois 03 028
  5. Le Breuil 03 042
  6. Châtelus 03 068
  7. Droiturier 03 105
  8. Isserpent 03 131
  9. Lapalisse 03 138
  10. Périgny 03 205
  11. Saint-Christophe 03 223
  12. Saint-Étienne-de-Vicq 03 230
  13. Saint-Pierre-Laval 03 250
  14. Saint-Pri 03 257
  15. Servilly 03 272

Le Mayet-de-Montagne'i kanton

  1. Arronnes 03 008
  2. La Chabanne 03 050
  3. Châtel-Montagne 03 066
  4. Ferrières-sur-Sichon 03 113
  5. La Guillermie 03 125
  6. Laprugne 03 139
  7. Lavoine 03 141
  8. Le Mayet-de-Montagne 03 165
  9. Nizerolles 03 201
  10. Saint-Clément 03 224
  11. Saint-Nicolas-des-Biefs 03 248

Varennes-sur-Allier' kanton

  1. Billy 03 029
  2. Boucé 03 034
  3. Créchy 03 091
  4. Langy 03 137
  5. Magnet 03 157
  6. Montaigu-le-Blin 03 179
  7. Montoldre 03 187
  8. Rongères 03 215
  9. Saint-Félix 03 232
  10. Saint-Gérand-le-Puy 03 235
  11. Saint-Germain-des-Fossés 03 236
  12. Saint-Loup 03 242
  13. Sanssat 03 266
  14. Seuillet 03 273
  15. Varennes-sur-Allier 03 298

Vichy-Lõuna kanton

  1. Vichy 03 310

Vichy-Põhja kanton

  1. Vichy 03 310

http://www.insee.fr/fr/methodes/nomenclatures/cog/arrdep.asp?codedep=03