VSCO

Allikas: Vikipeedia

VSCO (varem tuntud kui VSCO Cam) on Ameerika Ühendriikide äriühingu Visual Supply Company loodud iOS-i ja Androidi seadmetele mõeldud fotograafia mobiilirakendus.

VSCO võimaldab kasutajatel pildistada ja fotosid filtrite abil töödelda. Kasutajad saavad fotosid ka avalikult jagada.

2016. aasta jaanuaris oli rakendusel üle 30 miljoni aktiivse kasutaja ning keskmiselt postitati selle kaudu kuus üle 5 miljoni töödeldud foto.

Ettevõtte ajalugu[muuda | muuda lähteteksti]

Visual Supply Company asutasid Joel Flory ja Greg Lutze USA-s California osariigis 2011. aastal. 26. aprillil 2012 tulid välja firma esimesed tooted – rakendused VSCO Film 01 ja VSCO Cam 1.2. Algselt olid rakendused mõeldud vaid iOS-iga seadmetele, hiljem sai neid kasutada ka Androidiga. Peale VSCO Cami ja VSCO Filmi kuuluvad ettevõttele ka rakendused VSCO Grid, VSCO Journal, VSCO Keys, DSCO.

Visual Supply Company asub Denveris Colorado osariigis ja Oaklandis California osariigis. Ettevõte peamaja asub Oaklandis.

Kasutamine[muuda | muuda lähteteksti]

VSCO-ga saab nii teha uusi fotosid kui ka kasutada seadmes olemasolevaid fotosid. Seejärel võib fotosid töödelda filtrite abil või kasutada "tööriistakasti", et teha väiksemaid muudatusi varjutada, hajutada, teravdada, toonida, värvida, nahatooni muuta jne. Kasutajatel on võimalus fotosid oma kontol postitada, jagada neid teistes sotsiaalmeediakanalites või lihtsalt salvestada fotod oma seadmesse. Samuti võib tutvuda teiste kasutajate loominguga ja postitada teiste fotosid enda ajajoonele.[1]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. [Vsco.co "viide"]. {{netiviide}}: kontrolli parameetri |URL= väärtust (juhend)

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]