NRW.INVEST

Allikas: Vikipeedia

NRW.INVEST on Saksamaa Nordrhein-Westfaleni (North Rhine-Westphalia (NRW)) liidumaa majandusarengu agentuur. See tegeleb välisinvestorite otsimise ja toetamisega ning liidumaa ja Saksamaa rahvusvahelise turundamisega. NRW.INVEST ainuaktsionär on Nordrhein-Westfaleni liidumaa.

Rheinisch-Westfälische Industrieförderungsgesellschaft asutati 1960. aastal toomaks piirkonda uusi tööstusi, kui piirkonna kaevandused hakkasid tegevust lõpetama.

Välisinvestoritele mõeldud one-stop-agentuurina toetab NRW.INVEST rahvusvahelisi ettevõtteid nende projektide ja NRW-s asuvate arveldustega kogu arveldusprotsessi vältel. NRW.INVEST pakub investoritele teavet NRW kui ettevõtte asukoha kohta. Lisaks on NRW.INVESTi eksperdid käepärast nõuandeid maksu- ja õigusaspektide ning majandusstruktuuri ja tööstusklastrite kohta. Nad analüüsivad investeerimiskavasid ja pakuvad NRW-s sobivaid äri- ja tööstusobjekte. Nad modereerivad investeerimisprojekte ja saadavad neid konfidentsiaalselt esimesest sammust eduka lõpuni. See kehtib eriti laienemiste, käivitamiste ja spin-offide kohta.

NRW.INVEST omab kahte tütarettevõtet, millest üks tegutseb Jaapanis ja teine Ameerika Ühendriikides. Lisaks on organisatsioonil kolmteist esindust üle maailma.

NRW majandusarengu tulevik[muuda | muuda lähteteksti]

Novembris, 2020 ühinesid NRW.Invest ja NRW.International üheks ettevõtteks. Uus NRW.Global Business ühendab turuarenduse, investeeringute ligimeelitamise ja asukohaturunduse.

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]