Kasutaja arutelu:Castle~etwiki/WTO

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Kui mitte märgata, et kogu tekst või peaaegu kõik on välisministeeriumi kodulehelt maha kirjutatud, siis võiks kiita kirjavigade peaaegu et puudumist ja head ülesehitust (alaosade pealkirjad tuleks vaid vikile omaselt vormindada ja paaris kohas punktidena esitatud materjali võiks esitada ehk siiski sidusalt).

Kuna jutt on kopeeritud ja ei pärine selle siia ülespanija sulest, siis mõnel stiili- ja sõnavalikuküsimusel pole antud juhul mõtet peatuda. Toon vaid mõned soovitused, mida edaspidi kirjutamisel arvesse võiks võtta. Artiklis peaks olema piisavalt siselinke (nt [[Marrakeši leping]]u). Lühendeid pole Vikipeedias tavaks kasutada (v.a mõõtühikute omi ja võib-olla veel mõnel erijuhul). Tsitaatväljendid kirjutatakse kaldkirjas (nt national treatment). Kõik mittetriviaalsed faktid tuleks viidata. Ja tuleks vältida ebamääraseid väljendeid nagu hetkel olulisim (millal?).

Mahakirjutamise tõttu on üldmulje halb. Nublu5 1. mai 2012, kell 20:29 (EEST)

Tekstis puuduvad viited, alapealkirjad peaksid olema suured. Tekst on korralik ja asjakohane, kirja- ja stiilivigu ei esine. Hea, et on pikemalt selgitatud ka seost Eestiga. Välisministeeriumi kodulehekülje link on valesti. Teksti oleks võinud tõesti natuke töödelda ja muuta ning muud infot juurde otsida.

Avaiko (arutelu) 3. mai 2012, kell 23:33 (EEST)[vasta]

Vikipeedias on olemas artikkel Maailma Kaubandusorganisatsioon, siinse kopipeisti meister võinuks seda artiklit täiendada. Ma ei süvenenud, võib-olla on tänaseks siinset ka juba parandatud. Ave Maria (arutelu) 14. mai 2012, kell 19:43 (EEST)[vasta]

Artiklisse sellist asja igatahes panna ei tohi. --Epp 14. mai 2012, kell 20:05 (EEST)

Parandatud.--Castle (arutelu) 11. juuni 2012, kell 10:59 (EEST)[vasta]