Kasutaja:Iirise lill/liivakast

Allikas: Vikipeedia

Harry Potter ei ole kõigest müüt![muuda | muuda lähteteksti]

Daamid ja härrad, võlukunst on päriselt olemas. On olemas majahaldjad ja dementorid ja võlurid. Te lihtsalt ei tea seda. ,,Mida sa ajad? te küsite. ,,Oled hull? Ei, ma olen lihtsalt nõid ja teie olete enese teadmata mugud!

Mugud[muuda | muuda lähteteksti]

Selgitan siis neile, kes pole end viitsinud Harry Potteri maailmaga kurssi viia( häbi teil olgu ), kes on mugud. Mugu tuleb ladina keelest ja tähendab mitte eriti intelligente. Nad tavaliselt käivad silmad kinni peas ja on parajad töhlad. Nad usuvad, et nende tehnoloogia on üliarenenud ja ülivõimas, aga, kas te teate, kes on See Kelle Nime Ei Tohi Nimetada( aka Voldemort aka Must Isadnd )? Või Albus Dumbledore? Niiet ärge öelge enam ühtegi sõna!!!

Sigatüügas[muuda | muuda lähteteksti]

Sigatüügas on kuulus võlukunsti kool. Ma olen juba seitse aastat oodanud oma kutset sinna kooli. Halloo?! Vabandage, kas te jätsite mu kahe silma vahele. Potentsiaalne nõid istub otse teie nina all!!!! Iga õpilane sõelatakse oma majja, maju on neli:

  1. Gryffindor- mõeldud vapratele
  2. Hufflepuff- nemad on head ja toredad
  3. Ravenclaw- loovus ja tarkus
  4. Slytherin- kategooria järgi on nemad pahad

Mina olen Ravenclaw ( oli siin üldse kahtlust ), olen teinud võluritesti 100x ja alati sama vastus.

J.K.Rowling on geenius[muuda | muuda lähteteksti]

J.K.Rowlingu kohta saate täpsemalt lugeda SIIT . Ta on ikka vägaaa geniaalne!

Lõpp hea kõik hea[muuda | muuda lähteteksti]

Nii, mu mugust sõbrad. Tegin teile mõnusa ajupesu, nüüd ei pääse te võlurimaailmast enam kuhugi! Nüüd aga mine ja laenuta kohe kõik Harry Potteri raamatud [1] !