Arutelu:Vana-Kreeka

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas Vana- ehk Antiik-Kreeka kohta peaks ehk miski kategooria tegema - või on juba mõni, mida ma ei leia? Vana-Kreekaga on seotud paras posu märksõnu, mida miski võiks yhendada ja siis ei peaks siia laduma absurdseid viiteid nagu bulee - ei saa ju yhe riigi, maa või kultuuri artiklist viidata otse kõigile sellega seonduvatele pisipudinatele. Oleks loogiline ja käepärane tekitada nii yldiselt kui ka mitmes pisemas valdkonnas systeem, kus yldkategooria "Antiik" hõlmaks kaks suuremat allkategooriat "Vana-Kreeka" ja "Vana-Rooma" ning veel mingeid pudinaid, enamus massist aga jaotuks omakorda allkategooriatesse - näiteks saaks seda kasutada filosoofia, kirjanduse ja teatri kohta. --Oop 20:12, 15 Nov 2004 (UTC)

On olemas sellised kategooriad nagu "Vanakreeka mütoloogia tegelaskuju" ja "Vanakreeka mütoloogia". Õigem oleks vist Vana-Kreeka. Üldiselt on see valdkond muidugi kategoriseerimata. Siim 23:00, 15 Nov 2004 (UTC)
"Vana-Kreeka" on nimisõna, "vanakreeka" on omadussõna, mis käib rahva ja kultuuri kohta. Andres 08:21, 16 Nov 2004 (UTC)

Artikli algus põhjustab pehmelt öeldes segadust, sest Vana-Kreeka oli ju kuni 6. sajandini m.a.j. (hilisantiigini)  • • • Kasutaja:Ahsoous • arutelu17. oktoober 2016, kell 17:17 (EEST)[vasta]

Miks siit artikli juurest on interwiki lingid eemaldatud? Ivo (arutelu) 25. aprill 2017, kell 04:36 (EEST)[vasta]