Arutelu:Võrkpall

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Mulle tundub, et eelkõige tuleks hoiatada sel juhul, kui artikkel on tometamata, see tähendab sisaldab trükivigu, keelevigu, valesti kirjutatud nimesid ja nii edasi. Niipea kui lugeja mõne säärase vea leiab, võib ta hakata kahtlema ka sisu usaldusväärsuses. Väiksem häda on see, kui artikkel ei ole põhjalik. Siis on põhiliselt see oht, et siis võib lugeja arvata, et artikkel ongi sellisena mõeldud, ega arvagi, et Vikipeediast võib suurt midagi teada saada.

Ma arvan, et pole hea öelda "Artikkel pole valmis", sest me ei saa ju peaaegu kunagi öelda, et artikkel on valmis. Andres 20:50, 24 Apr 2004 (UTC)

kes tahtis luua ärimeestele sobiva mängu, mis ei ole nii kontaktne mängijate vahel kui korvpall. Tema valikut mõjutasid korvpall, tennis ja väravpall ja neid alasid ühendades sündis võrkpall. Vajab kontrollimist--Mona 2. aprill 2006, kell 15.07 (UTC)


Miks Kristjan Kurik on välja jäetud? Andres 8. veebruar 2009, kell 21:23 (UTC)

Nüüd on veel mitu meest välja jäetud. Andres 15. jaanuar 2011, kell 19:21 (EET)[vasta]

Harrastajate arv[muuda lähteteksti]

Sissejuhatuses väidetud harrastajate arv ja mängijate arv erinevad teineteisest drastiliselt. Kummalgi pole juures ka ühtegi viidet. Kui tahta esitada mõnda suurt arvu, siis ehk sobiks see. Ivo (arutelu) 5. veebruar 2020, kell 18:55 (EET)[vasta]