Arutelu:Tähevärav: Atlantis

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

rahvas proovime teha nii et kui kirjutad filmist siis ikka selline inime kes on seda näinud mitte ei tõlgi valesti texti kodulehelt onju ... --makruss 24. september 2005, kell 14.58 (UTC)

Arvan, et on täiesti normaalne ka võtta infot teistest vikipeediatest. Muidugi ei maksa valesti tõlkida, aga eksida võib ka see, kes on näinud. Andres 24. september 2005, kell 15.04 (UTC)

Ei ole ise näinud, aga püüdsin sõnastust parandada. Kui midagi läks valesti, siis paranda tagasi. Andres 24. september 2005, kell 15.11 (UTC)


kohtuvad nad mitmete tsivilisatsioonidega, kelle areng on kulgenud erinevat rada

Kas on mõeldud seda, et teist teed kui inimeste tsivilisatsioon? Või omavahel erinevat rada? Andres 24. september 2005, kell 15.11 (UTC)

täiendan seda "erineva rea asja" ja muidki asju - tänaseks saab tööpäev läbi - seega pikem täiendus järgmine kord ;-))) muideks mul olemas esimesed 27 seeriat SGAd ja enamus SG1 - 1,8,9 aasta ning ka hea patakas vahepealt. kui nüüd winmx ja bearshare oma võrgud jälle korda saavd sisi loodan et ka puudduvad osad laekuvad ;-) --makruss 24. september 2005, kell 15.32 (UTC)

selline asi veel, et äkki siis juba teeks kati Telefilmid sest telesaated on näiteks nagu Subboteja ja MammaMia ??!! --makruss 24. september 2005, kell 15.34 (UTC)


Varasem redaktsioon:

Tegevustik toimub tänapäeval. Antarktikas avastatakse kunagi Maale põgenenud ning täheväravate tehnoloogia loonud Iidsete rassi järglaste eelpost, mis juhatab seriaali teadlastest ja sõjaväelastest kangelased Pegasuse galaktikas asuvale planeedile, kus asub teine eelpost, ujuv linn, nimega Atlantis. Selles galaktikas kohtuvad nad mitmete tsivilisatsioonidega, kelle areng on kulgenud erinevat rada nii omavahel kui ka Iidsete pärandist lähtudes. Samuti kannavad mõned inimesed endas Iidsete pärandina geene, mis võimaldavad nende tehnoloogiat kasutada. Inimesest arst Dr. Rodney McKay avastab geeniravi viisi, mille abil saab umbes 30 protsendil inimestest aktiviseerida Iidsete geeni, mis võimaldab neil kasutada Iidsete tehnoloogiat, kuna see on projekteeritud nii, et seda saaksid kasutada ainult Iidsed.

Andres 21. august 2007, kell 00:15 (UTC)