Arutelu:Motörhead

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Lemmy ise on öelnud, et nad ei tee hevi metalit. Parandasin.

Lemmy võib ju öelda, et kuu on päike aga ega see ei muuda ju midagi. Motörheadi muusika on üsna kindlalt ikkagi hevi metal ju. Kuigi samas on stiilidel keeruline vahet teha. WooteleF 30. oktoober 2007, kell 21:23 (UTC)

vabandust väga aga ka hard rock on vale sõna, tegu on rock and roll'iga, sest tegelt sellise määratlusega hard või heavy jääksid nagu speed, thrash, NWOBHM kõrvale ja tegelt see viimane vastandab end heavyle ja tüüpilised hard ja heavy rockile omased bluesi elemendid on kah nigu puudu. - 80.235.44.80 30. oktoober 2007, kell 22:40 (UTC)
Lemmy keeldub tänaseni Motörheadi heviks nimetamast. Rokk ja roll ikka. Autobiograafias on sellest üsna asjaliku pikkusega lõik. Üritan mingi hetk selle artiklile lisada. Või kuidas nende tõlgitud raamatute tsitaatidega ikkagi on? Pigem jutustan ümber?
Kui tsitaat on lühike ja oskad hästi tõlkida, siis tõlgi. Kui ei, siis jutusta ümber. Andres 15. aprill 2008, kell 10:32 (UTC)
Pigem kipub tõesti minema punk rocki kui hard rocki või heavy poole.  • • • Kasutaja:Ahsoous • arutelu4. aprill 2016, kell 23:47 (EEST)[vasta]
Motörheadi võib liigitada küllalt erinevate stiilide alla. Kõige üldisem, aktsepteeritum ja lihtsam oleks ilmselt lihtsalt 'rock'. Samas ei ütleks see suurt midagi ning 'rock'n'roll', nagu Lemmy seda nimetas, oleks pigem eksitav. Pungilik ta ju tõesti kohati on, ent minu arust mitte rohkem kui hevilik. 'Hard rock', kui mõista seda asjana, mis põhimõtteliselt võib hõlmata ka /klassikalise/ hevi ning heviliku pungi, peaks aga nagu üldises mõttes suuna kätte andma, mis muusikaga tegemist on, ja oluliselt täpsemalt kui lihtsalt 'rock'. --Athanasius Soter (arutelu) 10. aprill 2016, kell 23:08 (EEST)[vasta]